Konfigurere og installere appen for Blu-ray- og DVD-spiller på Xbox One

Oversikt

Hvis du vil se Blu-ray- eller DVD-filmer på Xbox One, må du først installere Blu-ray-appen. Velg ett av følgende alternativer for å installere appen.

Installere fra Xbox Hjem

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, velg Hjem, og bla deretter mot høyre og velg Store.
  2. Velg Søk.
  3. Skriv inn Blu-ray i søkefeltet, trykk på menyknappen  på kontrolleren, og velg deretter appen Blu-ray-spiller når den vises.
  4. Velg Gratis eller Installer for å laste ned og installere appen Blu-ray-spiller.

Installere ved å sette inn en plate

1. Sett inn en Blu-ray- eller DVD-plate i Xbox One.
  2. Velg Blu-ray Disc-appen når den vises.
  3. På siden med informasjon om appen Blu-ray-spiller velger du Gratis eller Installer.
  4. Platen skal begynne å spilles av automatisk.

Når appen er installert, kan du se Blu-ray- eller DVD-filmer ved å sette inn platen i Xbox One og velge Blu-ray-spiller på Hjem-skjermen på Xbox One eller finne den under Mine spill og apper.