IGN-appen for Xbox One

Med IGN-appen for Xbox får du spillnyheter fra Naomi og Daemon og anmeldelser av de største spillene og filmene. Når du starter IGN for Xbox, er det som å slå på en interaktiv TV-kanal som hver dag oppdateres med spillunderholdning. Slapp av og nyt, eller tilpass opplevelsen på direkten.
Få nye spill, filmer og apper via Xbox One
Handle via Xbox One for filmer, TV-programmer, spill, apper og mer.
"Jeg opplever dårlig kvalitet på strømming på Xbox One-konsollen min."
Finn ut hvilke løsninger du kan prøve hvis Xbox One-konsollen din kan koble til Xbox Live, men opplever dårlig kvalitet på strømmingen.
Administrere personvern og nettsikkerhet for Xbox One
Vil du blokkere barnas tilgang til eksplisitt eller støtende innhold på Xbox One-konsollen, slik at de trygt kan bruke konsollen når du ikke er til stede? Finn ut hvordan du bruker innstillingene for personvern og online-sikkerhet til å kontrollere hvilke filmer og TV-programmer som kan ses på Xbox Live.
Innholdsbegrensninger når en voksen og et barn er logget på Xbox One
Finn ut mer om hvordan innholdsbegrensning fungerer når både en voksen og et barn er logget på en Xbox One-konsoll.
Video på Xbox One er utydelig
Finn ut hvordan du får best mulig bildekvalitet på Xbox One-konsollen.
Fullstendig liste over artikler om appstøtte
Finn ut mer om hvordan du konfigurerer, bruker og feilsøker Xbox One-appene.
Avinstallere Xbox One-spill eller -apper for å frigjøre harddiskplass
Finn ut hvordan du sletter spill og apper for å frigjøre plass på Xbox One-konsollen.

Manuelt

All informasjonen i brukerhåndbokdelen leveres av IGN-appen for Xbox One. Du kan også se denne informasjonen på konsollen ved å si "Xbox, Help" i selve appen.
Denne apphåndboken er ikke tilgjengelig. Hvis du vil ha hjelp, kan du si "Xbox, Help" i selve appen, eller trykke på menyknappen på den trådløse Xbox One-kontrolleren og deretter velge Hjelp. Du kan også gå til appens nettsted