Legge til en sang i musikksamlingen din på Xbox One

Legge til en sang i samlingen din

Det er enkelt å legge til en bestemt sang i samlingen din. Slik gjør du det:

1. Logg på Xbox One-konsollen med Microsoft-kontoen.
  2. Åpne Groove Musikk-appen.
  3. Velg sangen du vil legge til, og velg deretter Legg til sang med A-knappen  på kontrolleren.
  4. Klikk på Samling med A-knappen . Sangen skal nå vises i musikksamlingen din.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Legge til en sang i musikksamlingen din på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?