Dele spillklipp på Xbox One

Med Upload Studio kan du redigere og dele spillklippene du har tatt opp, med Xbox Live-fellesskapet.

Video: Dele spillklippene på Xbox One

Se videoen Dele spillklippene på Xbox One. Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Hvordan deler jeg et klipp ved å bruke Upload Studio?

Obs! Upload Studio er tilgjengelig fra Microsoft Store.

1. Start Upload Studio ved å velge Upload Studio fra Mine spill og apper.
  2. Velg Administrer dine klipp.
  3. Merk klippet du vil redigere, og velg deretter Rediger i Upload Studio.
  4. Følg fremgangsmåten for redigering for å fullføre klippet, og velg deretter Fullfør.
  5. Angi en tittel og en tagg for klippet til slutt i redigeringen.
  6. Velg Last opp og deretter Neste.
  7. Velg Last opp. Xbox One gjengir og laster opp klippet til Xbox Live i samsvar med personverninnstillingene.

Obs! Xbox undersøker alle klipp for eventuelle brudd på Regler for god oppførsel for Xbox Live. Det kan oppstå en forsinkelse før klippet blir synlig for andre.

Hvordan deler jeg fra konsollen?

Du kan også dele klippene dine direkte fra konsollen:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Gå til Ta opp og del, og velg deretter Skjermklipp > Administrer skjermklipp.
  3. Velg spillklippene du vil dele.
  4. Velg Del på-ikonet.
  5. Velg hvor du vil dele klippet, fra listen: i aktivitetsfeeden din, i en melding, i en klubb, på Twitter eller på OneDrive.

Hvem kan se klippene?

Klipp som er lastet opp, er synlige for alle Xbox Live-brukere. Du kan styre delingen av klipp via innstillingene for Personvern og Tryggere for familien:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Generelt > Nettsikkerhet og familie.
  3. Velg Personvern og nettsikkerhet > Xbox Live personvern > Vis detaljer og tilpass > Spillinnhold.
  4. Velg foretrukne innstillinger for deling og visning av spillklipp og skjermbilder.

Kan jeg dele klippene via Facebook, Twitch.tv eller andre sosiale medietjenester?

Du kan bare dele spillklipp på Xbox Live, OneDrive eller Twitter inntil videre.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Dele spillklipp på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?