Konfigurere og bruke SmartGlass-appen på Xbox One

Oversikt

Med Xbox One SmartGlass-appen kan du bruke Windows-enheten som en hjelpefjernkontroll for Xbox One-konsollen.

Xbox One SmartGlass-appen er tilgjengelig som en gratis nedlasting fra Microsoft Store.

Obs!  SmartGlass-appen for Xbox 360 fungerer ikke på Xbox One-konsollen. Du må installere Xbox One SmartGlass-appen.

Krav til Xbox One SmartGlass-appen for enheter som kjører Windows

Du trenger følgende for å bruke Xbox One SmartGlass-appen på et nettbrett eller en PC som kjører Windows:

• Et nettbrett eller en PC som kjører Windows 8.1, Windows 8 eller Windows RT
  • En Microsoft-konto og en tilknyttet Xbox Live-profil
  • En Internett-tilkobling eller en lokal nettverkstilkobling som kan koble til Xbox One-konsollen

Obs! SmartGlass-ytelsen varierer avhengig av hastigheten til nettverkstilkoblingen og behandlingskraften til nettbrettet eller PC-en.

Laste ned og installere Xbox One SmartGlass-appen fra Microsoft Store

1. Åpne startskjermen på den Windows-baserte enheten eller PC-en.
  2. Velg Microsoft Store.
  3. Sveip Søk-perlen fra høyre side på skjermbildet på den Windows-baserte enheten eller PC-en.
  4. Søk etter SmartGlass.
  5. Finn versjonen av Xbox SmartGlass-appen som er kompatibel med din Windows-baserte enhet eller PC, og klikk deretter på Installer.
  6. Når installasjonen er fullført, vises en Xbox SmartGlass-flis på startskjermen.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker appen på Xbox One-konsollen, kan du se Konfigurere og bruke SmartGlass på Xbox One.