Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Spotify på Xbox One

Hør på Spotify på Xbox One-konsollen!

Funksjonene omfatter følgende:

• Spill av musikk i bakgrunnen mens du spiller.
  • Bruk Browse til å bla gjennom spillelister fra ulike sjangere og stemninger. Eller sjekk ut nye utgivelser.
  • Spill av dine egne spillelister eller sanger fra Your Music.
  • Søk etter hva som helst av sanger, album eller spillelister.
  • Bruk Spotify Connect til å styre musikk fra mobilenheten.

Finne Spotify på Xbox One

Du finner Spotify under Alle apperUnderholdning-menyen på Xbox One.

Logge på Spotify på Xbox One

Tips! Har du ikke en Spotify-konto? Bare åpne Spotify-appen på Xbox One, og velg SIGN UP for å opprette en!

Det er enklest å logge på Spotify-kontoen på Xbox One via Spotify Connect:

1. Ha telefonen eller nettbrettet klart på samme Wi-Fi-tilkobling som Xbox One.
  2. Åpne og logg på Spotify-appen på telefonen/nettbrettet.
  3. Åpne Spotify-appen på Xbox One.
  4. Velg LOG IN.
  5. Følg instruksjonene på skjermen.

Ferdig! Du kan nå bruke telefonen som en fjernkontroll til å styre musikken på Xbox One.

Andre påloggingsmåter

Logge på med en paringskode

1. Velg LOG IN.
  2. Velg OTHER WAYS TO LOG IN.
  3. Velg Pairing Code.
  4. Gå til Spotify.com/pair, og logg på Spotify-kontoen din, eller kontroller du allerede er logget på den riktige kontoen.
  5. Angi koden fra Xbox-skjermen.
  6. Klikk på PAIR.

Du kan også skanne QR-koden fra telefonen for å gå direkte til Spotify.com/pair med koden fylt ut automatisk.

Logge på med brukernavnet og passordet for Spotify

1. Velg LOG IN.
  2. Velg OTHER WAYS TO LOG IN.
  3. Velg Password.
  4. Skriv inn brukernavnet og passordet, og velg LOG IN.

Obs! Det går ikke an å logge på på denne måten hvis du opprettet kontoen din med Facebook.

Logge av

1. Velg profilbildet i øvre høyre hjørne på skjermen i Spotify-appen på Xbox.
  2. Velg Log out.

Styre Spotify på Xbox One

Du kan navigere i appen med D-pad eller venstre styrespak . Trykk på A  for å velge funksjoner.

Bla gjennom skjermene med navigasjonsknappen for å få tilgang til andre områder i appen.

Søke etter musikk

1. Bruk navigasjonsknappen til å utheve søkeikonet i øvre høyre hjørne, og trykk på A .
  2. Bruk D-pad  til å navigere på tastaturet, og skriv inn det du ser etter.
  3. Velg Done for å søke.
  4. Bruk navigasjonsknappen til å utheve et søkeresultat, og trykk på A  for å begynne å spille.

Alternativt kan du bruke Spotify Connect hvis du vil bruke telefonen til å fjernstyre musikken.

Høre på musikk mens du spiller

1. Trykk på Xbox-knappen  på kontrolleren for å åpne Xbox-guiden.
  2. Rull og velg Spotify for å velge og spille av litt musikk. Musikkavspillingen fortsetter når du går tilbake til spillet via Xbox-guiden.
  3. Bruk avspillingslinjen nederst i Xbox-guiden til å hoppe over sanger, spille av / stanse midlertidig eller justere volumet.

Alternativt kan du bruke Spotify Connect hvis du vil bruke telefonen til å fjernstyre musikken.

Tips! Hvis spillet tillater det, kan du deaktivere spillmusikken for å få den beste Spotify-opplevelsen.