Feilsøke Film og TV på Xbox One

Hvis du har problemer med å bruke Film og TV på Xbox One-konsollen, kan årsaken være en appfeil eller en innstilling på konsollen.

Obs! Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

TV, musikk og video: oppe og går
2019-10-19T16:29:01.7397260+00:00

Løsninger

Prøv løsningene nedenfor for å løse problemet.

Løsning 1: Oppgrader til den nyeste programvareversjonen av Xbox.

Appen Film og TV ble nylig oppdatert til å kjøre på den nyeste programvareversjonen av Xbox. Du må kjøre den for å kunne fortsette å bruke Film og TV på konsollen din.

Slik sjekker du at du har den nyeste programvareversjonen:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og velg deretter System.
  2. Velg System > Innstillinger > Oppdateringer og nedlastinger.

Hvis det vises en boks der det står «Ingen oppdatering tilgjengelig», bruker du den siste versjonen av Xbox-programvaren. Hvis du ser en tilgjengelig oppdatering, velger du den for å fortsette og oppgradere.

Obs! Alle åpne spill og apper lukkes mens konsollen oppdateres.

Løsning 2: Fjern doble versjoner av Film og TV.

Hvis du har oppgradert til den nyeste versjonen av Xbox-programvaren og du ser doble titler for Film og TV, kan du gjøre følgende for å fjerne den eldre versjonen.

Først starter du en av versjonene til Film og TV.

Hvis det vises en melding om at du må oppdatere, har du startet den eldre versjonen av appen. Slik fjerner du denne versjonen:

1. Velg Avbryt på oppdateringsskjermen.
  2. Velg flisen Film og TV du startet tidligere, i listen over apper, og trykk deretter på menyknappen .
  3. Velg Administrer app og deretter Avinstaller alle på neste skjerm.

Når den er installert, kan du skjule flisen som vises i Klar til å installere under Mine spill og apper. For å gjøre dette uthever du flisen og trykker på menyknappen , og deretter velger du Skjul fra listen.

Hvis appen Film og TV starter uten påkrevde oppdateringer, har du startet den nyeste versjonen av appen. Følg trinnene ovenfor for å avinstallere og fjerne den eldre versjonen av appen.

Løsning 3: Test Xbox Live-tjenesten.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og velg deretter System.
  2. Velg Innstillinger > Nettverk > Nettverksinnstillinger.
  3. Velg Test nettverkstilkobling under Feilsøking.
    • Hvis du kan koble til Xbox Live, kobles konsollen til riktig.
    • Hvis du ikke kan koble til Xbox Live, viser tilkoblingstesten følgende:
      • Hvor i tilkoblingsprosessen feilen oppstår.
      • Hvilken type feil det er.

Skriv ned denne informasjonen, og prøv deretter løsningen for feil på tilkobling til Xbox One-nettverket for å løse problemet.

Løsning 4: Avinstaller appen, og installer den deretter på nytt.

Følgende hjelper deg å avinstallere appen Film og TV og installere den på nytt. Filmsamlingen din blir ikke fjernet når du gjør dette.

1. Hvis du vil gå tilbake til Hjem-skjermen, trykker du på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og deretter velger du Hjem.
  2. Velg Mine spill og apper.
  3. Velg Apper, og uthev flisen Film og TV.
  4. Trykk på menyknappen på kontrolleren, og velg Avinstaller.
  5. Velg Avinstaller alle på bekreftelsesskjermen.
  6. Start konsollen på nytt: Trykk på og hold Xbox-knappen midt på Xbox One-kontrolleren for å åpne strømsenteret. Velg Start konsollen på nytt > Start på nytt.
  7. Når konsollen har startet på nytt, blar du til høyre til Store-området og velger deretter Film og TV.
  8. Velg Mine filmer og TV.
  9. Velg Installer for å laste ned og installere appen Film og TV.

Løsning 5: Slett profilen og last den ned på nytt.

Slik sletter du profilen (som kan være skadet):

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og velg deretter System.
  2. Velg Innstillinger > Konto > Fjern kontoer.
  3. Velg kontoen du vil fjerne, og velg deretter Fjern for å bekrefte.

Følg denne fremgangsmåten for å laste ned Xbox-profilen din:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og velg Logg på.
  2. Velg Legg til og administrer, og velg deretter Legg til ny.
  3. Skriv inn e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen.
  4. Hvis det er aktuelt, leser du vilkårene for bruk og personvernerklæringen og velger deretter Jeg godtar for å fortsette.
  5. Se gjennom personverninnstillinger du har konfigurert for kontoen din, og velg deretter Neste.
  6. Velg påloggings- og sikkerhetsinnstillingene du vil bruke.
  7. Vis spillerbildet ditt, og velg deretter Neste.
  8. Velg en farge for Hjem-skjermen, og velg deretter Neste.
  9. Når du er ferdig, trykker du på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og deretter velger du Hjem for å gå til Hjem-skjermen.

Beslektede problemer

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilsøke Film og TV på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?