Redigere videoer med Upload Studio

Med Upload Studio er det enkelt å redigere spillklipp og -videoer du har tatt opp ved hjelp av opptaksfunksjonen i Xbox One.

Redigere videoer

Velge en mal

Når du har åpnet Upload Studio, har du to alternativer: starte fra bunnen av, eller velge fra et utvalg maler.

Først velger du prosjekttype: 720p eller 1080p. Velg deretter en mal. Malen bestemmer videoenes hovedstruktur – hvor mange klipp du skal bruke, og hvordan du skal sette dem sammen.

Legge til klipp

Velg et klipp, og velg deretter segmenttype: innledning, avslutning, overgang, velkomstbilde, spill-DVR (opptak), Kinect eller en kombinasjon av typer. Hvis du vil legge til flere klipp, velger du plusstegnet.

Tilpasse

Når du har lagt til klipp, kan du velge å beskjære, legge til tekst og legge til fortellerstemme. Velg Endre effekt, slik at du kan tilpasse videoen ved å velge blant mer enn 140 spesialeffekter og overganger.

Se gjennom og fullføre

Du kan se gjennom videoen ved hjelp av avspillingskontrollene. Når du er fornøyd, velger du Fullfør for å ferdigstille redigeringen av klippet.

Husk at alle videoene du deler, er underlagt bruksvilkårene for Xbox Live, og du må derfor opptre høflig.

Navn og tagg

Velg et navn til klippet, og en tagg hvis du vil gjøre det enklere å finne. Når du er ferdig, velger du Last opp for å gjengi klippet for opplasting til Xbox Live.

Gjengi og laste opp

Videoen blir nå gjengitt og lastet opp til Xbox Live. Selv om den lastes opp, deles den ikke med andre brukere på dette tidspunktet. Se Dele klipp med Upload Studio hvis du ønsker mer informasjon.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Redigere videoer med Upload Studio, som du leste om, eller om et annet problem?