Administrere spillklipp i Xbox One

Når du lager spillklipp ved hjelp av opptaksfunksjonen i Xbox One, kan du bruke Upload Studio-appen til å vise og redigere dem. Du kan arbeide fra spillklipp du har tatt opp, eller du kan ta opp video eller lydkommentarer om klippene dine ved hjelp av Kinect-sensoren.

Obs! Upload Studio er ikke installert i Xbox One-konsollen som standard. Du kan laste det ned uten ekstra kostnader fra Microsoft Store.

Finne og redigere spillklipp:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og gå deretter til Sending og skjermklipp.
  2. Velg Nylige skjermklipp. Hvis klippet ikke er nylig, velger du Se alle.
  3. Velg klippet du vil redigere, og velg deretter Rediger i Upload Studio.
  4. Hvis Upload Studio allerede er installert, åpnes det med klippet, og du kan begynne å redigere. Se Redigere videoer med Upload Studio for å lære hvordan du kan redigere videoene dine.

Slik kan du finne klippene dine på en annen måte:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Gå til Sending og skjermklipp, og velg deretter Skjermklipp > Administrer skjermklipp.
  3. Standardfilteret viser alt som allerede er publisert på Xbox Live.
  4. Hvis du vil se klipp du har tatt opp, men ikke lastet opp ennå, velger du filteret På Xbox Live og deretter På denne Xbox-konsollen.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Administrere spillklipp i Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?