Sikkerhetskopiere spillklipp

Siden spillklipp uten visninger eller engasjement kanskje blir slettet før eller siden, kan det være lurt å sikkerhetskopiere klippene. Du kan gjøre dette fra konsollen eller PC-en.

Laste opp skjermklipp fra Xbox Live til OneDrive fra konsollen

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og gå deretter til Sending og skjermklipp.
  2. Velg Nylige skjermklipp > Vis alle.
  3. Velg listevisningsknappen til høyre for å vise dine skjermklippene dine i en liste.
  4. Merk av for skjermklippene du vil laste opp.
  5. Velg knappen Last opp til OneDrive for å starte opplastingen.

Laste opp skjermklipp fra Xbox Live til Google Drive fra PC-en

1. Åpne Xbox-appen på PC-en din.
  2. Logg på appen med Microsoft-kontoen.
  3. Velg ikonet for Skjermklipp på menypanelet til venstre.
  4. Velg På Xbox Live for å vise skjermklipp du har lastet opp til Xbox Live.
  5. Velg Last ned-knappen for å laste ned skjermklippene til PC-en lokalt. De lagres i Videoer-mappen på C-stasjonen.
  6. Last opp de lokale filene til Google Drive eller en annen lagringsplass.

Ta opp skjermklipp direkte til en ekstern stasjon fra konsollen

Obs! Du kan ikke laste opp skjermklipp du tar opp til en ekstern stasjon, til Xbox Live fra konsollen. Hvis du vil laste opp fra en ekstern stasjon til Xbox Live, følger du fremgangsmåten for å laste opp fra en PC.

1. Koble en USB 3.0-stasjon (eller raskere) til konsollen.
    Obs! USB-stasjonen må formateres med NTFS. Du kan ikke bruke samme stasjon som spill er installert på, siden denne er formatert på en annen måte.
  2. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  3. Gå til System > Innstillinger > System > Lagring.
  4. Gå til den eksterne stasjonen, og velg Angi som opptakssted.
  5. Spillklippene og skjermbildene tas opp til den eksterne stasjonen din. Du tilbakestiller ved å angi den interne stasjonen som opptakssted.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Sikkerhetskopiere spillklipp, som du leste om, eller om et annet problem?