Sikkerhetskopiere innstillinger på Xbox One

Video: Sikkerhetskopiere innstillingene dine

Se videoen Sikkerhetskopiere innstillingene dine. Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Du kan forenkle oppsettet på en hvilken som helst Xbox-konsoll ved å sikkerhetskopiere innstillingene – uavhengig av om det er ny konsoll eller ikke (for eksempel hvis du bestemmer deg for å tilbakestille den og starte på nytt). Dermed lagres kontoinnstillingene og viktige systeminnstillinger, som brukes under konfigurasjonen hvis du har en ny Xbox-konsoll.

Sikkerhetskopier omfatter ikke innstillinger for ting som kan være forskjellig på den nye Xbox-konsollen, for eksempel konsollnavn eller muligheten til å styre en spesifikk TV.

Opprette sikkerhetskopien

1. Koble en USB-lagringsenhet til den eksisterende Xbox One-konsollen.
    Obs! Lagringsenheten må bruke USB 3.0 eller raskere og være 256 GB eller større. Pass på at den er dedikert til bruk med spill og apper for Xbox One.
  2. Åpne guiden, og gå til System > Innstillinger > System > Backup & overføre > Backup av innstillinger, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å lagre sikkerhetskopien på lagringsenheten.

Bruke sikkerhetskopien på den eksisterende Xbox-konsollen

Hvis du tilbakestiller den eksisterende konsollen:

1. Koble lagringsenheten til Xbox-konsollen.
  2. Slå på konsollen.
  3. Gå til System > Innstillinger > System > Konsollinformasjon, og velg Tilbakestill konsollen.

Bruke sikkerhetskopien på den nye Xbox-konsollen

Hvis du overfører innstillinger fra den eksisterende Xbox-konsollen til en ny Xbox-konsoll:

1. Koble lagringsenheten til den nye Xbox-konsollen før du slår den på.
  2. Slå på den nye Xbox-konsollen.
  3. Følg instruksjonene på skjermen.

Hvis den nye Xbox-konsollen allerede er konfigurert, og du vil konfigurere den ved hjelp av de sikkerhetskopierte innstillingene fra den andre Xbox-konsollen, lar du lagringsenheten være tilkoblet, går til System > Innstillinger > System > Konsollinformasjon og velger Tilbakestill konsollen.

Vil du overføre Xbox-spillene dine? Se Overføre flere spill om gangen på Xbox One.

Sikkerhetskopierte innstillinger

Sikkerhetskopier omfatter innstillinger for følgende:

• De fleste innstillinger for pålogging og sikkerhet
  • Blu-ray og DVD
  • Volum
  • Skjermleser
  • Forstørrelsesprogram
  • Undertekst
  • Høykontrast
  • Nettverksnavn og passord
  • Systemtema
  • Min hjemme-Xbox
  • De fleste innstillinger for strømmodus og oppstart
  • Xbox-apptilkobling
  • De fleste innstillinger for sending og skjermklipp
  • Xbox-varsler og tidsberegning
  • Språk og sted
  • Tidssone og sommertid
  • Oppdateringer
  • Stasjon for spill og apper
  • Sikkerhetskopiere og overføre (hold sikkerhetskopien oppdatert)
  • Cortana

Sikkerhetskopier omfatter ikke innstillinger for følgende:

• Pålogging med kontroller
  • Personvernerklæring for Xbox Live
  • Appens personvernerklæring og påloggingsinformasjon
  • Tilkoblede sosiale kontoer
  • Innholdsbegrensninger (tilgang til innholdet, nettfiltrering, avlogget begrensninger)
  • Familiekontoer
  • Avanserte nettverksinnstillinger (IP, DNS, MAC-adresse, portvalg)
  • Farge og bakgrunn
  • Tema og bevegelse
  • Konsollnavn
  • Sikkerhetskopiere og overføre (lagringsenhet, 4K-innhold)
  • Nettverksoverføring
  • Video- og lydsignal
  • Kinect
  • Innstillinger for tilbehørsappen
  • App-varsler
  • Spillklippoppløsning og opptakssted
  • Foretrukket videoleverandør
  • Aktivitetsfeed
  • TV og OneGuide
  • Spilltranskripsjon
  • Skjul fra Klar til å installere-listen
  • Strøminnstillinger for ekstern lagringsenhet
  • Andre profiler enn den du bruker
  • Spill

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Sikkerhetskopiere innstillinger på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?