Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Ta opp spillklipp og ta skjermbilder i 4K HDR

Hvis du vil ta opp spillklipp og ta skjermbilder i 4K med Xbox One X, må oppløsningen for TV-utgangen settes til 4K. Hvis TV-en har HDR (high dynamic range) aktivert, blir skjermklippene også i HDR.

Hvis du allerede ser i 4K HDR, trenger du bare å endre innstillingene for skjermklipp.

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og velg deretter System > Innstillinger.
  2. Velg Innstillinger > Sending og skjermklipp > Spillklippoppløsning, og velg deretter et av alternativene for 4K.

Når du har oppdatert innstillingene for skjermklipp, er du klar til å ta opp.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Ta opp spillklipp og ta skjermbilder i 4K HDR , som du leste om, eller om et annet problem?