Ta opp spillklipp og ta skjermbilder på Xbox One

Video: Ta opp spillklipp

Se videoen Ta opp spillklipp. Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Slik tar du opp noe som nettopp har skjedd:

1. Start spillet og spill som vanlig.
  2. Når noe spennende skjer, og du ønsker å ta det opp, trykker du på  for å åpne guiden og deretter på  for å lagre de siste 30 sekundene.

Hvis du vil ta et skjermbilde i stedet, trykker du på i stedet for .

Obs! Skjermbildet tas når du trykker på . Det lagres når du trykker på .

For å ta opp det som skjedde, ved å bruke stemmen, sier du «Hey Cortana, record that» For å ta opp det som skjedde, sier du «Xbox, record that»

Slik tar du opp det som skal skje:

1. Start spillet ditt. Trykk på  for å åpne guiden.
  2. Trykk på og deretter Start opptak. Klipp kan vare opptil 10 minutter (opptak på intern lagringsplass) eller 1 time (opptak på ekstern lagringsplass), avhengig av oppløsningen til spillklippet og ledig lagringsplass.
  3. Du avslutter klippet ved å trykke på . Du får en melding når klippet er lagret.

Du kan se skjermklippene dine ved å velge Administrer skjermklipp. Velg et hvilket som helst skjermklipp for å se hva du kan gjøre med det.

Du angir klippoppløsningen og opptaksstedet ved å trykke på Xbox-knappen for å åpne guiden og deretter gå til Innstillinger > Innstillinger > Sending og skjermklipp.

Obs! Lagring og deling av skjermbilder krever Xbox Live Gold. Hvis du ikke har det, kan du ta skjermbilder på hjemme-Xbox-konsollen til noen andre så lenge noen med Xbox Live Gold er logget på. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Bruke delefunksjonene i Xbox Live Gold på Xbox One.