Ta opp spillklipp og ta skjermbilder på Xbox One

Video: Ta opp spillklipp

Se videoen Ta opp spillklipp. Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Slik tar du opp noe som nettopp har skjedd:

1. Start spillet og spill som vanlig.
  2. Når noe spennende skjer, og du ønsker å ta det opp, trykker du på  for å åpne guiden og deretter på  for å lagre de siste 30 sekundene.

Hvis du vil ta et skjermbilde i stedet, trykker du på i stedet for .

Obs! Skjermbildet tas når du trykker på . Det lagres når du trykker på .

For å ta opp det som skjedde, ved å bruke stemmen, sier du «Hey Cortana, record that»For å ta opp det som skjedde, sier du «Xbox, record that»

Slik tar du opp det som kommer til å skje:

1. Start spillet ditt. Trykk på for å åpne guiden.
  2. Trykk på visningsknappen , og velg deretter Ta opp fra nå. Avhengig av spillklippoppløsning og tilgjengelig lagringsplass kan klipp vare opptil 10 minutter (opptak til intern lagringsplass) eller 1 time (opptak til ekstern lagringsplass).
  3. Du kan avslutte klippet ved å åpne guiden og trykke på X-knappen. Du vil motta en melding når klippet ditt er lagret.

Du kan se skjermklippene dine ved å velge Administrer skjermklipp. Velg et hvilket som helst opptak for å se hva du kan gjøre med det.

For å angi klippoppløsning og opptakssted trykker du på Xbox-knappen for å åpne guiden, og deretter går du til Sending og skjermklipp > Avanserte innstillinger.

Obs! Lagring og deling av skjermbilder krever Xbox Live Gold. Hvis du ikke har det, kan du ta skjermbilder på noen andres hjemme-Xbox så lenge en person med Xbox Live Gold er logget på. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Bruke delingsfunksjonene i Xbox Live Gold på Xbox One.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Ta opp spillklipp og ta skjermbilder på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?