Ta opp spillklipp til ekstern lagringsplass

Vil du ta opp lengre spillklipp som du kan redigere på PC-en? Ta opp til ekstern lagringsplass. Selv om dette er en praktisk måte å overføre klipp og skjermbilder til en PC på, kan du ikke redigere dem i Upload Studio eller dele dem på Xbox Live når du lagrer skjermklipp eksternt. Dette kan du hvis du tar opp klippene direkte til Xbox-konsollen.

Hvis du vil ta opp spillklipp og ta skjermbilder eksternt, kobler du til en lagringsenhet og endrer opptaksplasseringen.

1. Koble en ekstern lagringsenhet (USB 3.0, NTFS-formatert) til Xbox-konsollen.

Vær oppmerksom på at lagringsplass som er formatert for Xbox-spill, ikke fungerer for skjermklipp. Hvis du har spill installert på samme enhet, gjør du ett av følgende:

• Koble en ekstra lagringsenhet til Xbox-konsollen. Bruk denne til skjermklippene, slik at du kan fortsette å bruke den andre til spill og apper.
    • Bruk lagringsenheten til skjermklipp, men flytt tingene dine først. Mens enheten er tilkoblet, men før du formaterer den for skjermklipp, går du til spillene og appene og flytter dem fra en ekstern til en intern lagringsplass. Deretter kobler du lagringsenheten fra Xbox-konsollen og til en PC, formaterer enheten til NTFS, fjerner den fra PC-en og kobler den deretter til Xbox-konsollen på nytt.
  2. Trykk på Xbox‑knappen  for å åpne guiden, og velg deretter System > Innstillinger > Innstillinger > Sending og skjermklipp.
  3. Velg Opptakssted, og velg deretter et mål for spillklippene og skjermbildene.

Når du er ferdig å ta opp, kobler du fra den tilordnede lagringsenheten, kobler den til PC-en og begynner å gjøre videomagi med favorittredigeringsverktøyene dine på PC-en.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Ta opp spillklipp til ekstern lagringsplass, som du leste om, eller om et annet problem?