Ta opp spillklipp til ekstern lagringsplass

Vil du ta opp lengre spillklipp som du kan redigere på PC-en? Ta opp til en ekstern lagringsenhet. Selv om dette er en praktisk metode for å overføre klipp og skjermbilder til en PC, betyr ekstern lagring av opptak at du ikke kan redigere dem i Upload Studio eller dele dem på Xbox Live, for eksempel klipp som er tatt direkte til Xbox-konsollen.

Hvis du vil ta opp spillklipp og ta skjermbilder eksternt, kobler du til en lagringsenhet og endrer opptaksplasseringen.

1. Koble en ekstern lagringsenhet (USB 3.0, NTFS-formatert) til Xbox-konsollen.

Vær oppmerksom på at lagringsplass som er formatert for Xbox-spill, ikke fungerer for skjermklipp. Hvis du har spill som er installert på den samme enheten, gjør du ett av følgende:

• Koble en annen lagringsenhet til Xbox-konsollen. Bruk denne til opptakene, slik at du kan fortsette å bruke den andre til spill og apper.
    • Bruk lagringsenheten til opptak, men flytt tingene dine først. Når enheten er koblet til, men før du formaterer den for skjermklipp, går du til spillene og appene dine og flytte spillene dine fra ekstern til intern lagringsenhet. Deretter kobler du lagringsenheten fra Xbox-konsollen og til en PC, formaterer enheten til NTFS, fjerner den fra PC-en og kobler den deretter til Xbox-konsollen på nytt.
  2. Trykk på Xbox‑knappen  for å åpne guiden, og velg deretter System > Innstillinger > Innstillinger > Ta opp og del.
  3. Velg Opptakssted, og velg deretter et mål for spillklippene og skjermbildene.

Når du er ferdig å ta opp, kobler du fra den tilordnede lagringsenheten, kobler den til PC-en og begynner å gjøre videomagi med favorittredigeringsverktøyene dine på PC-en.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Ta opp spillklipp til ekstern lagringsplass, som du leste om, eller om et annet problem?