Endre skjermoppløsningen for TV-en på Xbox One-konsollen

Xbox One-konsollen registrerer automatisk skjermoppløsningen på TV-en. Det kan imidlertid en sjelden gang hende at konsollen ikke registrerer TV-oppløsningen riktig. Ikke bekymre deg hvis dette skjer. Det er enkelt å endre skjermoppløsningen:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg System.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Velg Videoutgang under Skjerm og lyd.
  5. Velg TV-oppløsning, og velg deretter enten 720p, 1080p eller 4K UHD, avhengig av hva som er best for TV-en. Obs!  Hvis oppløsningen for TV-en ikke vises, kontrollerer du at Automatisk gjenkjenning er angitt for TV-tilkobling.

Hvis du får en tom eller svart skjerm på Xbox One-konsollen, kan du se Feilsøke en tom TV-skjerm eller dataskjerm mens Xbox One er slått på hvis du vil ha hjelp til å feilsøke dette problemet.