Velge lydinnstillinger for høyttalere på Xbox One

Hvis du bare kobler Xbox-konsollen til TV-apparatet, trenger du ikke å endre noen lydinnstillinger siden både lyd og video sendes til TV-apparatet gjennom den samme HDMI-kabelen. Hvis du har en lydmottaker eller et annet lydoppsett, vil du kanskje endre lydinnstillingene. I System > Innstillinger > Skjerm og lyd > Lydutgang:

HDMI-lyd – La denne innstillingen være angitt til Stereo ukomprimert med mindre HDMI-kabelen er koblet til en mottaker som kan behandle ukomprimerte 5.1- eller 7.1-signaler eller bitstream-formater. Hvis mottakeren fungerer med disse formatene, velger du den som passer best til systemet.

Optisk lyd – Hvis du ikke har en optisk kabel (SPDIF) koblet til en lydmottaker, trenger du ikke å bry deg om denne innstillingen. Hvis du har det, velger du en innstilling som fungerer med lydsystemet.

Bitstream-format – Når du har satt HDMI-lyd eller optisk lyd til Bitstream ut, kan du velge ett av disse formatene. Disse formatene brukes vanligvis med kompatible lydmottakere eller optisk hodetelefoner. Formater som er merket «bare HDMI», deaktiverer Optisk lyd.

Obs! Hvis du velger tilkoblingsalternativet DVI TV under Videoutgang, kan du bare få lyd gjennom en optisk lydkabel, ikke HDMI.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Velge lydinnstillinger for høyttalere på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?