Vanlige spørsmål om bakoverkompatibilitet for Xbox One

Vanlige spørsmål

Hvor kan jeg se hvilke spill som er bakoverkompatible?

Se listen over tilgjengelige spill. Sørg også for at du stemmer på spill du vil spille på Xbox One!

Hvordan åpner jeg Xbox 360-varsler?

Trykk på og hold visningsknappen og menyknappen  samtidig.

Kan jeg spille et Xbox 360-spill med venner på Xbox One?

Ja! Så lenge dere alle spiller det samme spillet.

Kan jeg se avatarene og prestasjonene mine fra Xbox 360?

Jepp. Avatarene og prestasjonene er der når du logger på Xbox One.

Hvordan fjerner jeg Xbox 360-spill og -profiler som er lagret på Xbox One-konsollen?

Du kan fjerne alle Xbox 360-spill og -profiler som har blitt lagret på konsollen, ved å gjøre følgende:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > System > Lagring, og velg deretter Frigjør lokal lagring for Xbox 360.
    Dette påvirker ikke nettlagrede spill eller Xbox One-spill og -profiler.

Kan jeg være logget på Xbox 360 og Xbox One samtidig?

Ja. Du kan imidlertid ikke være logget på flere Xbox One-konsoller eller flere Xbox 360-konsoller samtidig.

Jeg har problemer med å kjøpe eller laste ned et Xbox 360-spill på Xbox One-konsollen.

Hvis du vil ha hjelp med dette, kan du se Feilsøke kjøp i Microsoft Store.