Koble til strømforsyningen for Xbox One

Når du kobler til strømforsyningsenheten for Xbox One på riktig måte, sikrer du at konsollen fungerer som den skal. Slik kobler du til strømforsyningsenheten:

1. Koble likestrømledningen til strømforsyningsporten på baksiden av konsollen.
  1. Koble vekselstrømledningen til strømforsyningen.
  1. Koble den andre enden av vekselstrømledningen til en stikkontakt.
    Obs! Vi anbefaler å koble direkte til en veggstikkontakt. Det er ikke nødvendig å bruke en skjøteledning eller overspenningsvern ettersom konsollens strømforsyningen har innebygd beskyttelse.
  1. Kontroller at strømindikatorlampen på strømforsyningen lyser.