Tilpass Hjem-skjermen din

Legg til favorittspillene og Xbox-bestevennene dine på Hjem-skjermen slik at du kan følge med på den nyeste informasjonen og aktiviteter fra dem.

«Spillblokker» kan vise ting som prestasjoner du vil oppnå, klubber du liker, og innlegg i aktivitetsfeeden fra spillet. I venneblokker finner du for eksempel poengsumoppdateringer, nylige spillklipp, skjermbilder og hurtighandlinger som å invitere noen til et party.

Hvis du vil legge til en spillblokk på Hjem-skjermen, går du til en spillflis på Hjem, i guiden eller i spillene og appene, trykker på Menu-knappen og velger Legg til på Hjem. Du kan også legge til spillblokker fra en spillhub.

Hvis du vil legge til en venneblokk på Hjem-skjermen, går du til vennens profil eller profilkortet i guiden og velger Legg til på Hjem.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Tilpass Hjem-skjermen din, som du leste om, eller om et annet problem?