Konfigurere Xbox One-konsollen med Xbox-appen

Du kan fullføre den digitale konfigurasjonen ved å bruke Xbox-appen på den mobile enheten, i stedet for å vente til Xbox One-konsollen har fullført systemoppdateringen.

Obs! Følg fremgangsmåten på denne siden på en mobil enhet. Digital konfigurasjon er ikke tilgjengelig på PC og må fullføres på konsollen eller mobile iOS- eller Android-enheter.

Svart konfigurasjonsskjerm med en QR-kode og teksten «Konfigurer med Xbox-appen».

Følg denne fremgangsmåten:

1. Åpne en nettleser, gå til http://aka.ms/xboxsetup, som vises på oppdateringsskjermen, eller bruk kameraappen for å bruke QR-koden.

Obs! Vi anbefaler at du skriver ned koden som vises på oppdateringsskjermen. Du må angi denne koden i appen etter at du har logget på.

2. På skjermen Velkommen til Xbox velger du Trykk for å fortsette installasjonen i Xbox-appen.

Obs! Hvis du ikke allerede har Xbox-appen på telefonen, blir du bedt om å installere den.

3. Logg på Xbox-appen, og skriv deretter inn koden fra oppdateringsskjermen.
  4. Svar på spørsmålene som vises på skjermen, til du har fullført den digitale konfigurasjonen.
  5. Gå tilbake til konsollen. Når systemoppdateringen er fullført, blir du bedt om å bruke innstillingene fra Xbox-appen. Velg Ja for å fortsette.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Konfigurere Xbox One-konsollen med Xbox-appen, som du leste om, eller om et annet problem?