Innstillinger for plate og Blu-ray

Obs!  Denne siden beskriver grunnleggende innstilinger for å spille av en spill-, musikk- eller filmplate på Xbox One-konsollen. Hvis du vil ha løsninger på problemer du har med avspilling av en plate, kan du se Feilsøke problemer med å spille av en plate på Xbox One.

Hvis du vil konfigurere lydinnstillingene på konsollen, ser du Velge lydinnstillinger for høyttaleren på Xbox One-konsollen.

Med innstillingene for plate og Blu-ray kan du angi hvordan Xbox One-konsollen skal fungere ved avspilling av plater. Det finnes tre grunnleggende typer innstillinger:

• Plateinnstillinger
  • Blu-ray-innstillinger
  • Foretrukne språkinnstillinger

Du kommer til disse innstillingene ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger.
  3. Velg Disk og Blu-ray.

Plateinnstillinger

Følgende innstillinger brukes til styre hvordan konsollen fungerer når en plate settes inn:

• Spill av plate automatisk
    Hvis du velger denne innstillingen, spilles en plate av automatisk når du setter den inn.
  • Gjenoppta avspilling
    Hvis du velger denne innstillingen, oppretter spilleren et bokmerke der du stoppet avspillingen av platen. Når du fortsetter avspillingen, fortsetter den fra samme sted.

Blu-ray-innstillinger

Følgende avanserte innstillinger er tilgjengelige for Blu-ray-spilleren:

• Dolby Digital dynamisk områdekontroll
    Denne innstillingen gir fullt dynamisk område i lyden eller endrer lyden slik at du får en stabil lydstyrke selv gjennom de mest larmende handlingssekvensene.
  • Aktiver BD Live for å forbedre Blu-ray-avspilling
    Denne innstillingen gir tilgang til ytterligere funksjoner og innhold via BD Live-tjenesten.
  • Fast lager
    Bruk denne innstillingen til å fjerne Blu-ray-spesifikke data som er hurtigbufret på konsollen.
  • La mottakeren min dekode lyd
    Bruk denne innstillingen hvis hjemmekinoanlegget bruker et lydformat som Dolby Atmos eller DTS:X.

Foretrukne språkinnstillinger

Følgende foretrukne språkinnstillinger er tilgjengelige for platemenyer:

• Meny
    Angir språket som brukes på filmmenyer.
  • Lyd
    Angir språket for lydsporet til filmen.
  • Undertekst
    Angir språket for undertekster i filmen.

Obs!  Disse språkinnstillingene er standardinnstillinger og støttes kanskje ikke i alle filmer.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Innstillinger for plate og Blu-ray, som du leste om, eller om et annet problem?