Aktivere nettverksoverføring av spill

Nettverksoverføring gjør at du kan kopiere spill og apper fra én Xbox-konsoll til en annen, så lenge de er på samme hjemmenettverk. Det kan gå raskere å kopiere på denne måten enn å laste ned en ny kopi av samme spill eller app. Hvis du har en forbruksmålt Internett-tilkobling, kan du også spare penger.

Alle Xbox One-konsoller (opprinnelig Xbox One, Xbox One S og Xbox One X) kan være kilde- eller målkonsoll.

1. På Xbox-konsollen du vil kopiere fra, går du til Innstillinger > Nettverk > Nettverksoverføring og merker av for å tillate nettverksoverføring. Dette gjør Xbox-konsollen synlig for andre konsoller på samme nettverk.
  2. Når du har tillatt overføring fra Xbox-vertskonsollen, slår du på konsollen som du vil kopiere spill og apper til, og går til den samme innstillingssiden. Xbox-vertskonsollen skal vises.
  3. Velg Xbox-konsollen du vil kopiere fra, velg elementene du vil kopiere, og velg deretter Kopier valgte.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Aktivere nettverksoverføring av spill, som du leste om, eller om et annet problem?