Feil under valg av 4K UHD-oppløsning på Xbox One X og Xbox One S

Du mottar følgende feilmelding når du velger 4K UHD i skjerminnstillingene:

Det fungerte ikke

4K støttes av TV-en din, men ikke ved 60 Hz. Da kan du ikke oppskalere til 4K, men avhengig av TV-en din kan du kanskje spille av noe av 4K- og HDR-innhold. Velg 4K TV-detaljer for å se hva TV-en støtter.

Denne feilen oppstår når konsollen oppdager at TV-en støtter 4K, men ikke en oppdateringsfrekvens på 60 Hz. Du kan fortsatt spille av 4K-innhold ved andre oppdateringsfrekvenser, men kan ikke oppskalere systemet, spill og apper til 4K.

Løsning

Hvis du vil finne ut mer om hva TV-en din forteller konsollen om dens 4K-funksjoner, kan du se Kontrollere TV-ens 4K- og HDR-funksjoner på Xbox One X og Xbox One S. Bruk skjermbildet 4K TV-detaljer til å se endringene mens du prøver forskjellige innstillinger:

• Kontroller at HDMI-kabelen er koblet til riktig inngang på TV-en din. Enkelte TV-er med 4K har bare støtte for alle 4K-funksjonene på noen av HDMI-inngangene til TV-en. Les bruksanvisningen for TV-en din for å se om det finnes spesielle 4K HDMI-porter, eller prøv de forskjellige portene på TV-en.
  • Sjekk dine TV-innstillinger. Det hende TV-en har en spesifikk modus som styrer oppdateringsfrekvenser på TV-en. Les bruksanvisningene for TV-en for å se om du må endre innstillingene på TV-en.
  • Sørg for at du bruker HDMI-kabelen som fulgte med Xbox One X- og Xbox One S-konsollen.
  • Prøv en annen HDMI-kabel. Kablene dine må være HDMI High Speed- eller HDMI Premium-sertifiserte.
  • Koble TV-en direkte til konsollen med HDMI-kabelen som fulgte med Xbox One X- og Xbox One S-konsollen. Det kan hende enkelte AV-mottakere eller videoutstyr ikke overfører signaler til TV-en eller konsollen på riktig måte. I tillegg må du bruke kabler av typen HDMI High Speed eller HDMI Premium certified mellom konsoll og mottaker, og mottaker og TV.

Enkelte TV-er støtter dessverre ikke 4K ved 60 Hz. Les bruksanvisningen for TV-en for å være sikker.