Formatere en minnepinne med NTFS i Windows

For å kunne oppdatere eller reparere en Xbox One-konsoll fra en minnepinne må du ha en 4 GB minnepinne formatert med NTFS. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Slik bruker du diagnoseverktøyet for frakoblet systemoppdatering på Xbox One.

Viktig! Sikkerhetskopier eller overfør filer på minnepinnen før du starter denne prosessen. Innholdet på minnepinnen blir slettet under formateringen.

1. Sett minnepinnen inn i en PC som kjører Windows.
  2. Åpne Filutforsker.
  3. Høyreklikk på Flyttbar disk (eller USB-stasjon) i venstre rute.
  4. Velg Formater på hurtigmenyen.
  1. Kontroller at NTFS er angitt for Filsystem i dialogboksen Formater flyttbar disk (eller USB-stasjon).
  1. Velg Start for å starte formateringen.