Del denne siden

Få hjelp på Xbox One

Før du ser etter svar på nettet, kan du sjekke appen Xbox-assistent direkte på Xbox-konsollen. Du finner tips basert på aktivitetene dine, veiledningsvideoer og instruksjoner, løsninger for de største problemene, statusen for Xbox Live-tjenesten og annet.

  1. Trykk på menyknappen  på kontrolleren for å åpne guiden, og gå deretter til System.
  1. Velg Xbox-assistent.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Få hjelp på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden