Få hjelp på Xbox One med Xbox-assistent

Video: Finne svar og tips i Xbox-assistent

Se videoen Finne svar og tips i Xbox-assistent. Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Før du ser etter svar på nettet, kan du sjekke appen Xbox-assistent direkte på Xbox-konsollen. Du finner tips basert på aktivitetene dine, veiledningsvideoer og instruksjoner, løsninger for de største problemene, statusen for Xbox Live-tjenesten og annet.

1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren for å åpne guiden, og gå deretter til System.
  2. Bruk venstre styrespak til å gå ned til Xbox-assistent. Trykk på A-knappen  for å velge den.
    • Velg Min Xbox-assistent for å finne løsninger på vanlige problemer og sjekke tjenestestatusen.
    • Velg Få hjelp for å utforske og søke i hjelpeartikler.
    • Velg Tips for å se videoer om alt fra konfigurasjon av konsollen til spillgjennomganger.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Få hjelp på Xbox One med Xbox-assistent, som du leste om, eller om et annet problem?