Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Gruppere spill og apper på Xbox One

Video: Gruppere spill og apper på Xbox One

Se videoen Gruppere spill og apper på Xbox One. Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Husker du stifter? Du har dem fortsatt, men nå er de en gruppe – én av mange grupper du kan opprette for å gjøre det enklere å finne spillene og appene dine.

Hvis du vil vise stiftene dine og andre grupper, trykker du på Xbox-knappen for å åpne guiden og går deretter til spillene og appene dine. Gruppene er fremtredende.

Lag en ny gruppe. Eller velg Se alle for å vise hele listen over spill og apper og vise og administrere alle grupper.

Har du en haug med racingspill eller romspill? Lag en gruppe for å samle dem i én ryddig visning:

1. Velg Opprett en gruppe i Grupper.
  2. Gi gruppen et navn.
  3. Velg deretter spillene og appene du vil legge til. Du kan når som helst legge til flere spill.

Fokuser på en gruppe, og trykk deretter på menyknappen på kontrolleren for å vise alternativer, for eksempel for å legge gruppen til Hjem, flytte den innenfor listen over grupper og fjerne den.

Hvert spill og hver app kan høre til i flere grupper.

Du kan også endre rekkefølgen på elementene i en gruppe:

1. Fokuser på et spill eller en app.
  2. Trykk på menyknappen , og velg deretter Flytt.
  3. Bruk D-pad på kontrolleren til å flytte elementet til en ny posisjon, og trykk deretter på A-knappen for å feste det der.

Vil du starte helt på nytt? Slette gruppene dine. Dermed fjernes alle gruppene du har opprettet, uten at spillene eller appene som er i disse gruppene, påvirkes.

Stifter-gruppen og andre grupper du lager, er knyttet til profilen din, akkurat som de opprinnelige stiftene, så du ser dem når du logger på enhver Xbox One-konsoll.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Gruppere spill og apper på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?