Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Forlate Xbox One Update Preview-programmet

Oversikt

Hvis du har tenkt å selge eller gi bort Xbox-konsollen eller ganske enkelt ikke lenger vil delta, bør du fjerne konsollen fra Update Preview-programmet før du selger eller gir bort konsollen til noen andre. Hvis du allerede har solgt eller gitt bort Xbox-konsollen, kan du starte Xbox Insider-huben på en annen konsoll eller en Windows 10-PC og følge disse samme instruksjonene.

1. Start Xbox Insider-huben på Xbox One-konsollen eller Windows 10-PC-en.
  2. Velg Innstillinger på hovedmålsiden.
  3. Velg Administrer enheter, og velg den du vil fjerne fra programmet.
  4. Velg Ferdig.

Obs! Denne fremgangsmåten tar omtrent 10 minutter å fullføre. Det kan hjelpe å vite serienummeret eller navnet på den forrige konsollen for å være sikker på at du fjerner den riktige.

Det kan hende at det skjer en fabrikkoppdatering på Xbox-konsollen som en del av fjerningsprosessen. Hvis det kreves en fabrikkoppdatering, slettes ikke spillene og appene dine, men alle profiler eller systeminnstillinger som er lagret på konsollen, må gjenopprettes etter at fabrikkoppdateringen er fullført.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Forlate Xbox One Update Preview-programmet, som du leste om, eller om et annet problem?