Logge av Xbox One

Logge av Xbox Live-profilen hvis du har kontroll over konsollen din for øyeblikket

Obs! Når flere personer er logget på konsollen samtidig, har bare én av dem kontrollen over konsollen. Hvis du ikke ser spillerbildet ditt øverst til venstre på skjermen, har du ikke kontrollen over konsollen.

1. Du går tilbake til Hjem-skjermen ved å trykke på Xbox-knappen for å åpne guiden og deretter velge Logg på.
  2. Velg kontoen din, trykk på A-knappen på kontrolleren, og velg deretter Logg av.

Profilen din er lagret og er tilgjengelig neste gang du vil logge på denne konsollen. Hvis du ikke tror at du kommer til å bruke denne konsollen igjen, kan du fjerne kontoen fra konsollen.

Logge av Xbox Live-profilen hvis du ikke har kontrollen over konsollen

Slik logger du av Xbox Live-profilen hvis noen andre har kontrollen over konsollen:

1. Du går tilbake til Hjem-skjermen ved å trykke på Xbox-knappen for å åpne guiden og deretter velge Logg på.
  2. Velg Bytt profil.
  3. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden på nytt, og velg deretter Logg på. Velg kontoen din, og velg deretter Logg av.

Profilen din er lagret og er tilgjengelig neste gang du vil logge på denne konsollen. Hvis du ikke tror at du kommer til å bruke konsollen igjen, kan du fjerne kontoen fra konsollen.

Obs! Hvis du har lagret passordet på konsollen, kan alle som bruker konsollen, logge på kontoen din. Hvis du vil hindre at andre i hjemmet bruker kontoen uten din tillatelse, kan du legge til en sekssifret tilgangsnøkkel for pålogging.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Logge av Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?