Strømmodusene Strømsparing og Øyeblikkelig på

Du kan konfigurere Xbox One-konsollen slik at den bruker strømmodusen Øyeblikkelig på eller Strømsparing, avhengig av hva du foretrekker.

Modusen Øyeblikkelig på

Når du er satt til Øyeblikkelig på, kan du:

• Starte raskere
  • Aktivere med stemmen (der dette er tilgjengelig)
  • Slå på TV-en og kabel- eller satellittboksen med konsollen

Slik endrer du denne innstillingen:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Generelt > Strømmodus og oppstart.
  3. Velg fra Strømmodus-rullegardinmenyen for å endre innstillingen.

Strømsparingsmodus

I strømsparingsmodus slår konsollen seg av for å spare strøm. I denne modusen skjer følgende:

• Det tar 45 sekunder å starte konsollen.
  • Du må trykke på Xbox-knappen  for å starte konsollen.

Slik endrer du denne innstillingen:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Generelt > Strømmodus og oppstart.
  3. Velg fra Strømmodus-rullegardinmenyen for å endre innstillingen.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Strømmodusene Strømsparing og Øyeblikkelig på, som du leste om, eller om et annet problem?