Løse ut en plate fra Xbox One manuelt

Hvis du ikke kan løse ut platen fra Xbox One X, Xbox One S eller original Xbox One, kan du prøve følgende.

Løsning 1: Start på nytt, og løs deretter ut.

1. Trykk på Xbox-knappen  på kontrolleren.
  2. Velg System, og velg deretter Start konsollen på nytt.
  3. Trykk på utmatingsknappen ved siden av platestasjonen for å ta ut platen.

Hvis Xbox-konsollen har fryst, trykker du på og holder Xbox-knappen  på fremsiden av konsollen til den slår seg av. Trykk på Xbox-knappen  på nytt for å starte på nytt, og trykk deretter på utmatingsknappen.

Løsning 2: Bruk en binders.

Denne videoen viser hvordan du bruker en binders til å løse ut en plate fra den opprinnelige Xbox One.

Her er instruksjonene i videoen:

1. Viktig! Koble fra strømledningen og andre tilkoblede kabler.
  2. Rett ut en stor binders. En vanlig binders er for kort. Bindersen må være omtrent 5 centimeter lang.
  3. Sett inn enden av bindersen i utløserhullet, som på alle Xbox One-konsoller er på venstre side av konsollen, rundt hjørnet ved platestasjonen.
    Hullet er vanskeligst å finne på Xbox One S siden den venstre siden er full av hull. Begynn med det andre hullet fra høyre og fra bunnen.
Xbox One S

På den originale Xbox One finner du hullet mellom spiler på venstre side, like nedenfor tilkoblingsknappen for trådløse kontrollere. På grunn av vinkelen til spilene, må du se direkte mot siden av konsollen for å kunne se hullet.

En illustrasjon av en hånd som holder en stor binders som er rettet ut, der den rette enden av bindersen peker mot det lille oransje rektangelet bak luftehullene på venstre side av Xbox One-konsollen

På Xbox One X er hullet lett å se nedenfor grillen på venstre side.

1. Når du skyver inn bindersen, kommer platen ut, men bare litt. Dra den helt ut med en lofri klut, slik at platen holdes ren.

Du kan unngå at dette skjer på nytt ved å sikre at platen ikke er klistrete og ikke har en etikett som er tykk eller delvis avrevet.