Løse ut en plate fra Xbox One manuelt

Hvis du ikke kan løse ut platen fra Xbox One X, Xbox One S eller den originale Xbox One, kan du prøve følgende.

Obs! Denne siden gjelder ikke Xbox One S All-Digital Edition, siden den ikke har en optisk stasjon.

Løsning 1: Start på nytt, og løs deretter ut.

1. Trykk på og hold Xbox-knappen midt på Xbox One-kontrolleren for å åpne strømsenteret.
  2. Velg Start konsollen på nytt.
  3. Velg Start på nytt.
  4. Trykk på utmatingsknappen ved siden av en optiske stasjonen for å ta ut platen.

Hvis Xbox-konsollen har fryst, trykker du på og holder Xbox-knappen på fremsiden av konsollen til den slår seg av. Trykk på Xbox-knappen på nytt for å starte på nytt, og trykk deretter på utmatingsknappen.

Løsning 2: Bruk en binders.

Denne videoen viser hvordan du bruker en binders til å løse ut en plate fra den opprinnelige Xbox One.

Her er instruksjonene i videoen:

1. Viktig! Koble fra strømledningen og andre tilkoblede kabler først.
  2. Rett ut en stor binders. En vanlig binders er for kort. Bindersen må være omtrent 5 centimeter lang.
  3. Sett inn enden av bindersen i utløserhullet, som på alle Xbox One-konsoller er på venstre side av konsollen, rundt hjørnet ved den optiske stasjonen.
    Hullet er vanskeligst å finne på Xbox One S siden den venstre siden er full av hull. Begynn med det andre hullet fra høyre og fra bunnen.
Xbox One S
På den originale Xbox One finner du hullet mellom spiler på venstre side, like nedenfor tilkoblingsknappen for trådløse kontrollere. På grunn av vinkelen til spilene må du se direkte mot siden av konsollen for å kunne se hullet.
En illustrasjon av en hånd som holder en stor binders som er rettet ut, der den rette enden av bindersen peker mot det lille oransje rektangelet bak luftehullene på venstre side av Xbox One-konsollen
På Xbox One X er hullet lett å se nedenfor grillen på venstre side.
  1. Når du skyver inn bindersen, kommer platen ut, men bare litt. Dra den helt ut med en lofri klut, slik at platen holdes ren.

Du kan unngå at dette skjer på nytt ved å sikre at platen ikke er klistrete og ikke har en etikett som er tykk eller delvis avrevet.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Løse ut en plate fra Xbox One manuelt, som du leste om, eller om et annet problem?