Vanlige spørsmål om video, bilde og lyd i Xbox Media Player for Xbox One

Finn svar på vanlige spørsmål om video-, bilde-, og lydinnhold i Xbox Media Player.

Spørsmål om Xbox Media Player

Hvilke filtyper er kompatible med Media Player-appen?

Støttede filtyper for Media Player-appen:

• 3GP-lyd
  • 3GP-video
  • 3GP2
  • AAC
  • ADTS
  • animert GIF
  • ASF
  • AVI DivX
  • DV AVI
  • AVI ukomprimert
  • AVI Xvid
  • BMP
  • JPEG
  • GIF
  • H.264 AVCHD
  • M-JPEG
  • MKV
  • MOV
  • MP3
  • MPEG-PS
  • MPEG-2 MPEG-2 HD
  • MPEG-2 TS
  • H.264/MPEG-4 AVC
  • MPEG-4 SP
  • PNG
  • TIFF
  • WAV
  • WMA
  • WMA Lossless
  • WMA Pro
  • WMA Voice
  • WMV
  • WMV HD

Hva om jeg ikke kan spille av alle lyd-, video- eller bildefilene mine?

Xbox One støtter en rekke kodeker og medietyper, men hvis du prøver å spille av en fil med innhold som ikke støttes, får du en feilmelding i Media Player.

Støtter Media Player grafikk når jeg blar gjennom samlingen min?

Ja, Media Player viser miniatyrbilder for lyd-, video- og bildefiler hvis de er tilgjengelige.

På hvilke måter kan jeg spille av lyd-, bilde- og videoinnhold i Media Player?

Du kan spille av medier fra en flyttbar stasjon av typen USB 1.0, 2.0 eller 3.0. USB 1.0- og 2.0-stasjoner behandles automatisk som mediestasjoner.

Hvis ikke Media Player gjenkjenner USB-stasjonen, kan du se Feilsøke oppdagelse av ekstern lagringsenhet på Xbox One.

Finnes det tredjepartsprogramvare som jeg kan bruke til å strømme medieinnhold fra PC-en til Media Player?

Xbox One-teamet tester grundig for å sikre at Xbox fungerer godt med Windows Media Player. Hvis du bestemmer deg for å bruke tredjepartsprogramvare, kan du kontakte produsenten av den aktuelle programvaren for å få kundestøtte.

Hvordan kan jeg strømme innhold fra Mac?

For å kunne dele fra en Mac må du bruke en tredjepartsløsning for strømming. Vær oppmerksom på at Microsoft ikke støtter tredjepartsløsninger for strømming, så kontakt produsenten av produktet hvis du trenger kundestøtte.

Hvordan kan jeg konfigurere Windows Media Player 11 eller Zune-programvaren slik at medier kan deles med konsollen min?

Dette støttes ikke på Xbox One. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du konfigurerer deling på Xbox 360, kan du se Kundestøtte for Windows Media Center-PC.

Hvordan kan jeg spille av medier fra iPhone og iPod Touch?

Dessverre bruker iPhone og iPod Touch en annen mekanisme til lagring av medier enn en «tradisjonell» USB-stasjon, så Media Player kan ikke spille av innhold fra disse enhetene.

Hva gjør jeg hvis det oppstår tilkoblingsproblemer med minnepinnen mens jeg spiller?

Prøv å justere strøminnstillingene for eksterne lagringsenheter:

1. Gå til Innstillinger.
  2. Velg Strøm og oppstart.
  3. Fjern merket for Når Xbox er av, skru av ekstern lagringsplass.

Støtter Media Player bruk av teksting i filmer?

SRT-filer kan brukes med Media Player til å legge til teksting i videoer. Hvis du har lagt til filen riktig, vises undertekstkontrollen «CC» under videoavspillingen, slik at du kan aktivere og deaktivere teksting.

Slik legger du til en SRT-fil:

1. Kopier SRT-filen til samme mappe på lagringsenheten som videoen du vil se, ligger i. Hvis videoen for eksempel ligger i en mappe kalt Videoer, må SRT-filen også ligge her.
  2. Kontroller at SRT-navnet samsvarer med navnet på videoen. Hvis videoen for eksempel heter MyVideo123.mkv, må SRT-filen hete MyVideo123.srt for å kunne fungere som den skal.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Vanlige spørsmål om video, bilde og lyd i Xbox Media Player for Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?