Flytte fra Xbox 360 til Xbox One

Oversikt

Når du konfigurerer en Xbox One-konsoll og kobler den til Xbox Live, blir en del av informasjonen fra Xbox 360-konsollen automatisk tilgjengelig på Xbox One-konsollen. Denne siden beskriver det som overføres og ikke overføres.

På denne siden

Spille Xbox 360-spill på Xbox One-konsollen

Bakoverkompatibiliteten for Xbox One fortsetter å vokse. Spill et voksende antall digitale og platebaserte Xbox 360-spill på Xbox One. Du kan også spille av noen av dine originale Xbox-favorittspill – skaff dem i Store, eller sett inn den gamle platen.

Hvis du vil spille Xbox 360-spill eller opprinnelige Xbox-spill på Xbox One-konsollen, må du først sjekke at det er støtte for spillet på Xbox One. Hvis du vil se en liste over tilgjengelige spill, kan du se biblioteket for bakoverkompatible spill for Xbox One.

Hvis du vil fortsette å spille et Xbox 360-spill på Xbox One som du begynte å spille på Xbox 360, lagrer du spillet via nettlagring. Hvis du allerede bruker nettlagring, er du klar til å spille. Hvis det lagrede spillet bare er på Xbox 360, må du laste det opp til nettskyen.

Hvordan flytter jeg tingene mine fra Xbox 360 til Xbox One?

Alt du trenger å gjøre er å logge på Xbox One-konsollen med Microsoft-kontoen. Når du gjør dette, overføres alt som er oppført under Hva flyttes til Xbox One?, til Xbox One-konsollen.

Hva flyttes til Xbox One?

Følgende flyttes sammen med deg:

• Profil: De fleste elementene knyttet til profilen din, inkludert gamertag, poengsum, prestasjoner og venner.
  • Kontoinformasjon: Alle abonnementene dine (for eksempel Xbox Live Gold eller Groove Music Pass) og betalingsmåtene som er knyttet til kontoen din.
  • Familieforhold: Familieforhold administreres gjennom Microsoft-kontoen din og flyttes med deg. Hvis du for eksempel har opprettet en Microsoft-konto for barnet ditt og knyttet den til din egen konto, blir det forholdet med deg til Xbox One. Du trenger ikke å opprette en ny barnekonto.
  • Innstillinger for personvern: Når du angir personverninnstillinger, begrenser du hvilke deler av Xbox-profilen din andre kan se, for eksempel om du er pålogget, hva du spiller, vennelisten din og så videre. Du kan bruke forhåndsinnstilte aldersgrenser eller tilpasse innstillingene slik du foretrekker. Vær oppmerksom på at Xbox One har flere innstillinger som Xbox 360 ikke har. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Standardinnstillinger for nettsikkerhet og personvern på Xbox One.
  • Groove: Alle kjøp du har gjort gjennom Groove Musikk-appen, og alt du har i Groove Musikk-skyen, vises i Groove Musikk-samlingen.
  • Film og TV: Alle kjøp du har gjort gjennom Film og TV, vises i Film og TV-samlingen.

Hva flyttes ikke til Xbox One?

Følgende flyttes ikke sammen med deg:

• Enkelte spill, spillagringer og apper: Xbox One er nå bakoverkompatibel med de eksisterende Xbox 360-spillene, -spillagringene og -appene dine. Hvis du vil fortsette å spille et spill på Xbox One du begynte å spille på Xbox 360, lagrer du spillet via nettlagring. Når du spiller spillet igjen her på Xbox One, fortsetter du fra der du sluttet sist.

Hvis du allerede bruker Spill lagret på nettet, er alt klart. Hvis det lagrede spillet bare er på Xbox 360, gjør du følgende før du spiller på Xbox One:

1. Gå til Innstillinger > System > Lagring > Spill lagret på nettet på Xbox 360-konsollen, og velg deretter Aktiver.
    2. Start spillet ditt. Når du blir bedt om å velge en enhet for å lagre spillet, velger du Spill lagret på nettet.
    3. Avslutt spillet ditt. La Xbox 360-konsollen være på lenge nok til at den får lastet opp det lagrede spillet.

For å sørge for at ditt lagrede spill er lagret i skyen:

1. Gå til Innstillinger > System > Lagring > Spill lagret på nettet på Xbox 360-konsollen.
    2. Velg spillet.

Hvis det står Synkronisert, er det klart. Hvis ikke starter du det, lagrer fremdriften og prøver på nytt.

• Innholdsbegrensninger: Når det gjelder Xbox 360, angis innholdsbegrensninger for spill, apper og medier på konsollen for alle brukere. Når det gjelder Xbox One, angis innholdsbegrensningene for barna på kontonivået. Alle som er over 18 år, har som standard ubegrenset tilgang til spill, apper og medier. Unge barn er begrenset til alderstilpasset innhold.