Fordeler ved å oppgradere til Xbox One X eller Xbox One S

I tillegg til mindre størrelse og tilføyelse av UHD (Ultra-high-definition) 4K-/HDR-funksjonalitet får du det følgende når du oppgraderer til Xbox One X eller Xbox One S.

Loddrett plassering

I motsetning til den originale Xbox One kan både Xbox One X og Xbox One S plasseres loddrett eller vannrett. Du trenger imidlertid et stativ hvis du vil plassere dem loddrett. Ikke alle konsollpakker har et inkludert, så du må kanskje kjøpe det separat.

Tilbehør

Bortsett fra de unike stativene som trengs for å plassere Xbox One S og Xbox One X loddrett, fungerer alt Xbox One-tilbehør med alle Xbox One-konsoller.

Hvis du har tenkt å bruke Kinect-sensoren med Xbox One X eller Xbox One S, trenger du en Kinect-adapter. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Bruke en Kinect-sensor for Xbox One med Xbox One X eller Xbox One S.

Når du er klar til å koble til trådløse kontrollere, vil du oppdage at knappen på kontrolleren ikke er endret, men knappen på konsollen er flyttet fra siden av konsollen til fronten, nedenfor av/på-knappen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Koble til en trådløs Xbox One-kontroller.

Den trådløse Xbox One-kontrolleren som leveres med Xbox One X og Xbox One S fungerer med begge Xbox-konsollene og med Windows 10-PC-er via Bluetooth-radioen. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker Bluetooth på en PC, kan du se Bruke trådløse Xbox One-kontrollere på en PC.

Hvis du bruker Kinect-IR-funksjonaliteten til å styre enheter, for eksempel TV-en eller AV-mottakeren, må du være oppmerksom på at en IR-sender er innebygd foran på Xbox One X- og Xbox One S-konsollen. Hvis du har Xbox-konsollen i et skap, må du passe på at IR-senderen i konsollen ikke blokkeres.

Kompatibilitet med spill som er laget for den originale Xbox One-konsollen

Alle digitale og platebaserte Xbox One-spill fungerer med Xbox One X og Xbox One S.

Lisenser for digitale spill og apper følger Xbox-profilen din, men du må manuelt laste ned spill du har kjøpt. Gå til Mine spill og apper > Klar til å installere, og velg de du ønsker.

Spill og filmer i 4K og HDR

Hvis du bruker en kompatibel UHD-TV, kan du dra nytte av spill i 4K og HDR (spilles i den opprinnelige oppløsningen på Xbox One X og oppskalert til 4K på Xbox One S) og platebaserte Blu-ray-filmer i 4K. Xbox One X eller Xbox One S gjenkjenner TV-en automatisk ved tilkobling og ber deg om å oppdatere skjerminnstillingene.

Hvis du vil ha mer informasjon, inkludert konfigureringsdetaljer, kan du se Feilsøking av 4K og HDR på Xbox One.

Ny trådløs nettverksprotokoll

I tillegg til de trådløse protokollene 802.11 a/b/g/n dual band har Xbox One X og Xbox One S også støtte for 802.11ac. Hvis du har en trådløs AC-ruter, kan du bruke denne til å koble til Xbox Live.