Spille av bakgrunnsmusikk på Xbox One

Lyd fra enkelte musikkapper fortsetter å spilles av mens du bruker andre programmer eller spill.

1. Start en musikkapp som støtter bakgrunnsmusikk, for eksempel Spotify eller Pandora.
  2. Når musikken spilles av, starter du spillet du vil spille, eller appen du vil bruke. Musikken fortsetter å spilles av i bakgrunnen.

Når det gjelder kontroller, for eksempel for å pause eller hoppe over en sang, trykker du på Xbox-knappen for å åpne guiden, og deretter merker du musikkappen. Derfra kan du også justere lydvolumet og åpne musikkappen i fullskjerm.

Beslektede problemer

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Spille av bakgrunnsmusikk på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?