Popup-varsler på Xbox One

Popup-varsler på Xbox One-konsollen varsler deg om hendelser, for eksempel en ny melding eller et innkommende Skype-anrop.

Når du ser et popup-varsel og vil vise det, trykker du på og holder Xbox-knappen  på kontrolleren. Hvis du går glipp av popup-varselet, trykker du på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og deretter velger du System > Varsler for å vise det der.

Du endrer varselinnstillingene ved å trykke på Xbox-knappen  for å åpne guiden og deretter velge System > Innstillinger > Innstillinger > Varsler. Du kan velge hva du vil gjøre med individuelle Xbox-varsler og appvarsler (eller deaktivere alle varsler), justere varigheten til popup-varsler og mye mer.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Popup-varsler på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?