Deling av virkelige navn på Xbox One

Med alternativet Del mitt virkelige navn kan du oppgi det virkelige navnet ditt til personer i vennelisten din og la dem dele det med sine venner, slik at det blir enklere å oppdage de du allerede kjenner som bruker Xbox Live.

Aktivere alternativet Del mitt virkelige navn

Aktiver alternativet Del mitt virkelige navn for å velge hvilke venner du vil skal se det virkelige navnet ditt:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Konto > Personvern og nettsikkerhet.
  3. Velg Personvernerklæring for Xbox Live > Vis detaljer og tilpass.
  4. Velg Profil, og rull deretter til høyre til Du kan dele ditt virkelige navn.
  5. Velg ønsket innstilling på rullegardinmenyen.

Obs! Det gjeldende visningsnavnet ditt vises under Slik ser du ut.

Deaktivere alternativet Del mitt virkelige navn

Du kan når som helst deaktivere alternativet Del mitt virkelige navn ved å følge fremgangsmåten i forrige del og velge Blokker i trinn 5.

Alternativet Del mitt virkelige navn med venners venner

Med alternativet Del mitt virkelige navn med venners venner kan du finne venner du kanskje ikke vet er på Xbox Live. Det gjør også at venner kan oppdage deg gjennom en felles venn.

Slik finner du venner gjennom vennene dine:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg Personer > Venner.
  3. Velg din venns gamertag, og velg deretter Se hele profilen.
  4. Rull mot høyre til Sosialt, og velg deretter Følger for å se de som vennen din følger.

Vanlige spørsmål

Hvis jeg ikke deler det virkelige navnet mitt med noen i vennelisten min, men vennen min gjør det, kan vedkommende da se det virkelige navnet mitt gjennom venners venner?

Nei. Det virkelige navnet ditt skjules for denne personen uansett om vennen din deler virkelige navn med vedkommende eller ikke. Innstillingene dine har forrang.

Hvordan sjekker jeg om noen kan se det virkelige navnet mitt?

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Personer > Venner.
  3. Velg gamertagen til personen.
  4. Velg Kan de se mitt virkelige navn? på rullegardinmenyen Rapporter eller blokker.

Her ser du om vedkommende kan se ditt virkelige navn, samt hvilken venn som deler navnet ditt. Hvis du vil endre denne personens tillatelse til å dele ditt virkelige navn, kan du gjøre det her.

Kan jeg blokkere noen fra å se mitt virkelige navn hvis de ikke er i vennelisten min?

Ja. Hvis du vil blokkere en bestemt person fra å se ditt virkelige navn, legger du til vedkommende i blokkeringslisten din ved å velge Blokker under Rapporter eller blokker på vedkommendes spillerkort. Se Dempe eller blokkere andre spillere på Xbox Live.

Kan andre se det virkelige navnet til barnet mitt?

Nei. Deling av virkelige navn er ikke tilgjengelig for små barn. Tenåringer kan dele sine virkelige navn, men bare hvis en voksen i familien har aktivert denne innstillingen for kontoen deres.

Hvordan endrer jeg hvordan mitt virkelige navn vises?

Du kan endre hvordan navnet ditt vises, på account.microsoft.com/profile. Velg Din informasjon, velg Rediger navn, og oppdater deretter navnet du vil at andre skal se.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Deling av virkelige navn på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?