Tilbakestille Xbox One-konsollen til standardinnstillingene via en minnepinne

Obs! Hvis det oppstår problemer på konsollen som gjør at du må velge Gjenopprett standardinnstillingene, men du ikke får tilgang til Innstillinger-huben på Xbox One-konsollen, bruker du denne fremgangsmåten.

Advarsel! Alle kontoer, apper, spill, spillagringer og innstillinger blir slettet når du bruker denne metoden til å tilbakestille standardinnstillingene på konsollen. Alt som ikke er synkronisert med Xbox Live, går tapt. Konsollen synkroniseres med Xbox Live automatisk når den er koblet til tjenesten.

Du må ha følgende hvis du vil bruke minnepinnen til å gjenopprette standardinnstillingene på konsollen:

• en Windows-PC med Internett-tilkobling og USB-port
  • en minnepinne med minst 4 GB ledig plass formatert med NTFS

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du formaterer en minnepinne med NTFS ved å bruke en PC, kan du se Formatere en minnepinne med NTFS i Windows.

Nyttig tips! De fleste minnepinner leveres formatert som FAT32, og du må formatere dem på nytt med NTFS. Vær oppmerksom på at når du formaterer en minnepinne, slettes alle filene på den.

Emner

Trinn 1: På datamaskinen

1. Koble minnepinnen til en USB-port på datamaskinen.
  2. Klikk på følgende kobling for å laste ned tilbakestillingsfilen på datamaskinen. Denne komprimerte filen inneholder filene du trenger for å tilbakestille Xbox One-konsollen til standardinnstillingene:

Gjenopprett standardinnstillingene

3. Klikk på Lagre for å lagre konsolloppdateringen (ZIP-fil) på datamaskinen.
  4. Høyreklikk på filen, og velg Pakk ut alle på hurtigmenyen for å pakke ut den komprimerte filen.
  5. Kopier $SystemUpdate-filen fra ZIP-filen til minnepinnen.

Obs! Filene må kopieres til rotmappen, og det kan ikke være andre filer på minnepinnen.

1. Koble minnepinnen fra datamaskinen.

Trinn 2: På Xbox One-konsollen

1. Koble fra nettverkskabelen hvis du har en kabelbasert nettverkstilkobling.
  2. Slå av konsollen, og trekk ut strømledningen for å sikre at konsollen er helt slått av.
  3. Vent 30 sekunder, og koble til strømledningen igjen.
  4. Koble minnepinnen til en USB-port på konsollen.
  5. Trykk på og hold tilkoblingsknappen (på venstre side av konsollen) og utmatingsknappen (på fremsiden av konsollen), og trykk deretter på Xbox-knappen på konsollen.

Obs! Xbox One S All-Digital Edition har ingen utmatingsknapp. På denne konsollen trenger du bare å holde tilkoblingsknappen (trinn 5 og 6) og deretter trykke på Xbox-knappen .

1. Fortsett å holde tilkoblingsknappen og utmatingsknappen i 10–15 sekunder.
  2. Lytt etter to oppstartstoner med noen få sekunders mellomrom.

Obs! Hvis du ikke hører to oppstartstoner etter 15 sekunder, betyr det at dette mislyktes. Likeledes, hvis du hører lyder som tyder på at konsollen slår seg av, betyr dette også at det mislyktes.

1. Du kan slippe tilkoblingsknappen og utmatingsknappen etter den andre oppstartstonen.
  2. Når konsollen starter på nytt, kan du fjerne minnepinnen.
  3. Etter at konsollen har startet på nytt, begynner en digital konfigurasjon som veileder deg gjennom tilbakestilling av konsollen. Hvis du vil ha mer hjelp, kan du se Konfigurere Xbox One-konsollen.

Obs! Det kan ta flere minutter før konsollen startes på nytt. Hvis du bruker en kablet tilkobling, kobler du nettverkskabelen til konsollen på nytt. Hvis du aldri har koblet konsollen til Internett, må du koble til Internett minst én gang i løpet av systemkonfigurasjonen.

Om knappene og pipelydene

Når du trykker på tilkoblingsknappen og utmatingsknappen samtidig, tvinger du konsollen til å se etter oppdateringen på USB-enheten siden konsollen ikke ser etter en USB-enhet med mindre den må. Dette bidrar til å redusere tiden det tar å starte konsollen for alle oppstarter når dette trinnet ikke er nødvendig.

Obs! Xbox One S All-Digital Edition har ingen utmatingsknapp. På denne konsollen trenger du bare å holde tilkoblingsknappen for å tvinge konsollen til å se etter en USB-enhet.

Den første oppstartstonen hører du omtrent ti sekunder etter at du slo på konsollen. Dette indikerer at det er oppdaget en USB-oppdatering. Den andre oppstartstonen indikerer at oppdateringsfilen har blitt kopiert og satt inn. Dette er viktig siden det bekrefter at prosessen har startet.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Tilbakestille Xbox One-konsollen til standardinnstillingene via en minnepinne, som du leste om, eller om et annet problem?