Operativsystemversjoner og systemoppdateringer for Xbox One

Konsollen oppdateres ikke Hvis du har problemer med å installere en systemoppdatering på konsollen, kan du se løsningen for systemoppdatering for Xbox One.

Listen nedenfor viser gjeldende versjonsnummer for Xbox One-operativsystemet og hvilke funksjoner som ble lagt til eller oppdatert basert på systemoppdateringer fra 2019 til nå.

Slik finner du ut hvilken operativsystemversjon Xbox One-konsollen har:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger.
  3. Velg System > Konsollinformasjon.
  4. OS-versjon vises på andre rad.

Obs! Hvis du er midt i en systemoppdatering og må finne OS-versjonen på konsollen, trekker du i begge triggerne og trykker på begge skulderknappene på kontrolleren samtidig. Operativsystemversjonen står oppført som Build og står på den andre linjen.

OS-versjon: 10.0.18363.7196 (19h1_release_xbox_dev_1910.191016-1200)

Utgivelsesdato

21.10.2019

Diverse

Forbedret stabilitet og ytelse.

Tidligere systemoppdateringer

OS-versjon: 10.0.18363.7194 (19h1_release_xbox_dev_1910.18363.7194.190929-1945)

Utgivelsesdato

08.10.2019

Smartere ønskeliste

Fra nå av vil du motta et varsel hver gang det er noe du har på ønskelisten din, som er på salg i Microsoft Store. Gå aldri glipp av et tilbud igjen.

Mixer-integrasjon

Mixer og Xbox One integreres ytterligere med en full Mixer-opplevelse rett på instrumentbordet, med fokus på hastighet og enkelhet. Du trenger ikke lenger å åpne en egen app for å løse strømmingen.

Fleksible opptaksinnstillinger

Du har nå mer kontroll over hva som blir tatt og tatt opp i spill. I Innstillinger > Innstillinger > Ta opp og del velger du mellom Opptak av meg, Opptak av meg eller spill og Ikke ta opp.

Anbefalte spill på Xbox Game Pass

Hvis det er et spill på Xbox Game Pass du mener vennene dine må spille, kan du anbefale det. Når du åpner Xbox Game Pass, velger du et spill og deretter Del. Deretter sender du meldingen med eventuelle andre kommentarer du vil legge til.

Hei Cortana, det har vært trivelig

Med oppdateringen for oktober vil ikke Cortana lenger være tilgjengelig på Xbox, med unntak av den digitale assistenten på den intelligente Harmon Kardon Invoke-høyttaleren.

Talesamhandling er imidlertid fortsatt mulig for de med en Kinect-sensor ved hjelp av Xbox-talekommandoene. Hvis du vil ha en liste over opprinnelige talekommandoer, kan du se Xbox-talekommandoer med Kinect.

Alle enheter med Amazon Alexa kan også konfigureres til å bruke talekommandoer med Xbox. Hvis du vil se hvordan, kan du gå til Konfigurere Alexa for Xbox One.

OS-versjon: 10.0.18362.6065 (19h1_release_xbox_dev_1908.190807-1720)

Utgivelsesdato

13.08.2019

Ta en pause

Den nye pausepåminnelsen i Innstillinger gjør at du kan stille inn en tidtaker som minner deg på å ta en pause etter en viss tid på konsollen. Tidtakeren starter på nytt hvis du logger av eller slår av konsollen. Du velger intervallet – 30 minutter til 2 timer.

OS-versjon: 10.0.18362.5047 (19h1_release_xbox_dev_1907.190628-1920)

Utgivelsesdato

08.07.2019

OS-versjon: 10.0.18362.4050 (19h1_release_xbox_dev_1906.190607-1330)

Utgivelsesdato

13.06.2019

OS-versjon: 10.0.18362.3055 (19h1_release_xbox_dev_1905.190510-1845)

Utgivelsesdato

16.05.2019

Spill senere

Siden det er så mange gode spill å velge mellom i Xbox Game Pass-katalogen, kan det bli vanskelig å holde oversikt over alle spillene du kanskje vil spille. Spill senere gjør at du kan lage en liste over spill du vil komme tilbake til når det passer. Administrer samlingen din fra Xbox-konsollen eller Game Pass-mobilappen, og last ned spillene når du er klar.

Vennelisten viser hvor vennene dine spiller

Vi har lagt til ikoner i vennelisten for andre plattformer som venner spiller på for øyeblikket. Disse ikonene vises bare for plattformene du ikke viser vennelisten på for øyeblikket. Hvis du for eksempel er logget på Xbox One, vises ikoner for venner som er logget på PC-en eller en mobil enhet, og venner ser et ikon i vennelisten som viser at du er på Xbox One.

Meldingsforespørsler

Prioriter meldinger fra vennene dine og de du vil kommunisere med, mens du legger meldinger fra de du ikke kjenner, i en fane for meldingsforespørsler.

Som en del av denne oppdateringen blir alle tidligere gruppemeldinger fjernet (en-til-en-meldingene påvirkes ikke). Hvis du vil sikkerhetskopiere tidligere gruppemeldinger, kan du kopiere og lime dem inn i Xbox.com i en begrenset periode.

Bedre sortering i Mine spill og apper

Vi har gjort det enklere å finne innholdet du ser etter. Titlene i Mine spill og apper inneholder ikke lenger artikler, for eksempel «a», «an» eller «the», når du bruker visningen Sorter A-Å eller Grupper etter bokstav. Nå finner du for eksempel «The Witcher» under «W» i stedet for «T».

OS-versjon: 10.0.18362.2018 (19h1_release_xbox_dev_1904.190410-1845)

Utgivelsesdato

16.04.2019

Starte konsollen på nytt

Vi har oppfylt ønskene deres! Det finnes nå et alternativ for å starte konsollen helt på nytt på strømsenterskjermen (trykk på og hold Xbox-knappen på kontrolleren).

Strømlinjeformede oppdrag

Nå kan du gå direkte til Game Pass-oppdrag fra Game Pass-huben på Hjem-skjermen og fra profilen din. Velg Game Pass, rull ned, og velg deretter Oppdrag – Vis alle.

Forbedring av konsolltastaturet

Vi har oppdatert det virtuelle tastaturet på konsollen slik at det tar mindre plass på skjermen og kan plassere seg smart rundt tekstfelt.

Enklere avinstallasjon

Vil du installere noe nytt, men har en full harddisk? Nå foreslår vi ting du kan fjerne for å frigjøre plass på harddisken, i stedet for at du først må velge hva du vil fjerne. Som om ikke det var nok, begynner vi å installere det nye spillet eller den nye appen automatisk etterpå!

Snarvei for mediefjernkontroll for Xbox One

Mediefjernkontrollen for Xbox One er oppdatert for å la deg omprogrammere OneGuide-knappen slik at du kan starte en medieapp i stedet for OneGuide. Du kan bruke denne flotte snarveien til å gå direkte til favorittmedieappen og begynne å se.

OS-versjon – 10.0.17763.4088 (rs5_release_xbox-dev_1902.190303-1935)

Utgivelsesdato

05.03.2019

Diverse

• Forbedret stabilitet og ytelse.

OS-versjon – 10.0.17763.4085 (rs5_release_xbox_dev_1902.190131-1620)

Utgivelsesdato

12.02.2019

Lyd

• Løste problemer med pålitelighet i Cortana.
  • Når du kobler fra et headset under videoavspilling, forsvinner ikke lenger lyden før videoavspillingen fryser.
  • Lydsystemet er oppgradert med hensyn til bytte fra Hjem til et spill eller en app.

Cortana

• Cortana reagerer raskere på kommandoer.

Konsoll

• Vi har løst et problem som gjorde at enkelte konsoller krasjet uventet.

Hjem

• Ytelsen er forbedret på Hjem-dashbordet.

Mus

• Vi har forbedret reaksjonen til musen for å redusere forsinkelse.

Mine spill og apper

• Vi har forbedret installasjonsopplevelsen for ulike FastStart-spill.
  • Vi har løst et problem i enkelte spill (for eksempel Resident Evil 0) der filmsekvenser ikke fungerer og spillet låser seg.
  • Vi har løst et problem for å sikre at visse apper, for eksempel Avatarredigering og Microsoft Rewards, fungerer første gang.

System

• Vi har løst et problem der enkelte fikk E203-feilen ved systemoppdatering.
  • Vi har forbedret ytelsen på nettverksporten.
  • Vi har forbedret ytelsen og påliteligheten til funksjonen for spillagring når spill avbrytes.
  • Vi har forbedret hastigheten og ytelsen til Mine spill og apper.
  • Vi har forbedret ytelsen til inaktiv skjerm.
  • Vi har forbedret den visuelle ytelsen ved 4K i spill.
  • Vi har forbedret ytelsen til guiden i Hjem.

Video

• Vi har foretatt feilrettelser for å forbedre effektiviteten og ytelsen til Spill-DVR.

Andre systemoppdateringer

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Operativsystemversjoner og systemoppdateringer for Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?