Operativsystemversjoner og systemoppdateringer for Xbox One i 2018

Konsollen oppdateres ikke Hvis du har problemer med å installere en systemoppdatering på konsollen, kan du se løsningen for systemoppdatering for Xbox One.

Listen nedenfor viser versjonsnummeret for Xbox One-operativsystemet og hvilke funksjoner som ble lagt til eller oppdatert basert på systemoppdateringene i 2018.

Slik finner du ut hvilken operativsystemversjon Xbox One-konsollen har:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger.
  3. Velg System > Konsollinformasjon.
  4. OS-versjon vises på andre rad.

Obs! Hvis du er midt i en systemoppdatering og må finne OS-versjonen på konsollen, trekker du i begge triggerne og trykker på begge skulderknappene på kontrolleren samtidig. Operativsystemversjonen står oppført som Build og står på den andre linjen.

Systemoppdateringer i 2018

OS-versjon – 10.0.17763.3066 (rs5_release_xbox_dev_1811.181206-1740)

Utgivelsesdato

13.12.2018

Mus

Vi har forbedret reaksjonen til musen for å redusere forsinkelsen.

System

Vi har forbedret systemytelsen.

OS-versjon: 10.0.17763.3065 (rs5_release_xbox_dev_1811.181121-1200)

Utgivelsesdato

29.11.2018

Mine spill og apper

• Vi har løst et problem i Innstillinger som gjorde at spilloppdateringer ikke kunne installeres automatisk.
  • Vi har forbedret visningsytelsen til lisensiert innhold i Mine spill og apper.
  • Vi har løst et problem som fikk det til å se ut som om Game Pass- og EA Access-spill manglet.

Konfigurasjon

• Vi har løst et problem som gjorde at enkelte apper ikke kunne starte etter at nye Xbox One-konsoller ble oppdatert med november 2008-utgivelsen.

OS-versjon: 10.0.17763.3062 (rs5_release_xbox_dev_1811.181109-1527)

Utgivelsesdato

14.11.2018

Mus- og tastaturstøtte på Xbox One

Utviklere har nå muligheten til å inkludere inndata fra mus og tastatur i Xbox One-spillene sine.

Fortnite og Warframe leder an med november-oppdateringen, mens Bomber Crew, Deep Rock Galactic, Strange Brigade, Vermintide 2, War Thunder og X-Morph Defense legger til støtte for dette senere i november.

Forbedrede Xbox-ferdigheter for Cortana og Alexa

Xbox-ferdigheten for Cortana og Alexa ble lansert forrige måned i USA, og med november-utgivelsen har vi det første settet med oppdateringer.

• Si «Hey Cortana, pair my Xbox» til en hvilken som helst Cortana-enhet og Cortana vil automatisk oppdage og pare med Xbox-konsollen – ingen pålogging er nødvendig.
  • Xbox-ferdigheten for Alexa har lagt til støtte for spillere i Storbritannia, i tillegg til britisk-engelsk talegjenkjenning. Hvis du vil komme i gang med Alexa, si «Alexa, open Xbox».
  • Den nye navigasjonsmodusen lar deg bruke stemmen som kontroller. Trykk på knappene (A, B, X, Y) og naviger rundt på konsollen (opp, ned, venstre, høyre) – si «Start navigation mode» eller «Press [knappenavn]» for å prøve det!

Amazon Music-appen kommer til Xbox One

Amazon Music lanserer en helt ny app for Xbox One i USA. Amazon Music-appen for Xbox lar Amazon Music Unlimited-abonnenter strømme mer enn 50 millioner sanger og tusenvis av spillelister og stasjoner gjennom Xbox One-enheter. Prime-medlemmer kan også bruke appen til å strømme mer enn to millioner sanger og hundrevis av spillelister og stasjoner, uten at det medfører ekstra kostnader for medlemskapet, med Prime Music.

Utvidet søk

Søk på Hjem inkluderer nå resultater fra Xbox-assistent og spill du har under «Klar til å installere» eller eier som en del av medlemskapene dine, inkludert Xbox Game Pass, EA Access og andre.

OS-versjon: 10.0.17763.2023 (rs5_release_xbox_dev_1810.181009-1510)

Utgivelsesdato

11.10.2018

Nye Xbox Avatarer er utgitt

Den nye Xbox Avatarer har blitt fornyet og byr på en makeløs mengde vidtspennende tilpasningsalternativer som kommer til å fortsette å vokse. Xbox Avatarredigering byr på et bredt utvalg av kroppstyper, slik at du kan tilpasse avataren din slik du vil.

Ta et bilde av avataren din for å bruke den som spillerbilde i Fotokiosk, og vis flere positurer som kan stanses midlertidig og fortsettes med større kontroll enn noensinne tidligere. Du kan få nøyaktig det utseende du vil ha, med roterings- og zoomkontrollene, og du kan lage scenen med en lang rekke bakgrunnsfarger. Velg et humør for avataren for å gjøre den siste finpussen.

Med den nye Xbox Avatarredigering kan du sammenligne og velge mellom avatargenereringer. Hvis du liker din eksisterende avatar, er alt innholdet fra den originale avatarens skap fortsatt tilgjengelig i appen Originale Xbox-avatarer for Xbox One og Windows 10.

Alexa og Cortana viser Xbox-ferdighetene sine

Nå kan du bruke enheter der Alexa eller Cortana er aktivert, til å kommunisere med Xbox. Med Xbox-ferdigheten kan du bruke stemmen din til å slå Xbox-konsollen på og av, justere volumet, starte spill og apper, starte og stoppe sendinger på Mixer, ta skjermbilder og mye mer.

La oss si at du har Xbox-ferdigheten aktivert på Echo. Bare si «Alexa, launch Forza Horizon 4», og dermed slår Xbox-konsollen seg på, logger deg på og starter Forza Horizon 4.

Du kan starte talekonfigurasjonen for Alexa ved å si «Alexa, open Xbox». For Cortana sier du «Hey Cortana, open Xbox».

Dolby Vision-videostrømming kommer til Xbox One

Dolby Vision gir utvalgte TV-er forbedret HDR med scenebasert presisjon og nøyaktighet i forhold til standard HDR. Hvis du har en TV med støtte for den nyeste versjonen av Dolby Vision og et Netflix-premiumabonnement, kan du sette i gang og nyte Dolby Vision-opplevelsen selv.

Skjermleser har støtte for nye språk

Vi har lagt til støtte for fem nye språk for Skjermleser på Xbox One: spansk, portugisisk, polsk, svensk og nederlandsk. Vi har også lagt til australsk-engelsk for Skjermleser, i tillegg til amerikansk- og britisk-engelsk.

Søk omfatter spill du eier

Søk er utvidet til å omfatte spill som er i «Klar til å installere», eller som du eier som en del av medlemskapene dine, blant annet Xbox Game Pass, EA Access og andre. Det er enklere enn noensinne å finne spillet du ser etter, og begynne å spille.

Oppdatering av Klar til å installere

Vi har gjort delen Klar til å installere i Mine spill og apper til en del av fanene for spillene, appene og medlemskapene. Denne endringen skal gjøre det enklere å se raskt gjennom og finne det du kan spille akkurat nå, og det du må installere først.

OS-versjon: 10.0.17134.4071 (rs4_release_xbox_dev_1806.180802-1822)

Utgivelsesdato

13.08.2018

Hjem

Vi har forbedret stabiliteten til guiden på Hjem for å unngå at partyer krasjer, og at andre guidefunksjoner blir ustabile.

Mine spill og apper

Vi har løst et problem der ingen feilkode ble vist når visse spill og apper ikke kunne startes. Feilen krevde at spillet måtte avinstalleres og installeres på nytt.

Vi har løst et problem som oppstod med feilkoden 0x80070bfa når du startet eller bladde i Store-appen.

Meldinger

Vi har foretatt stabilitetsoppdateringer for å forbedre ende-til-ende-funksjonaliteten for meldinger.

Nettverk

o Vi har løst et problem med trådløse og kabelbaserte nettverk som ikke blir oppdaget når konsollen aktiveres fra strømmodusen Øyeblikkelig på.

OS-versjon: 10.0.17134.4056 (rs4_release_xbox_dev_1806.180626-1359)

Utgivelsesdato

05.07.2018

Grupper spillene og appene dine

Vi har også introdusert en solid forbedring av stifter, nemlig muligheten til å gruppere spillene og appene dine etter type eller tema. Spiller du 12 forskjellige spill samtidig? Liker du alle typer bilspill? Hold oversikt ved å opprette grupper. Velg hva du vil kalle dem, bestemme hvilken rekkefølge spillene skal vises i for hver enkelt gruppe, og legg til grupper på Hjem-skjermen for rask tilgang.

Du kommer til å se nylig opprettede grupper i guiden når du velger spill og apper, og det finnes en egen fane for grupper i spillene og appene dine. Gruppene følger profilen din, slik at du ser dem på alle Xbox One-konsollene du bruker. Vi har hjulpet deg i gang ved å opprette en gruppe som bør være velkjent – nemlig stiftene dine!

Bruk fullskjerm på Mixer

Mixer-strømmere kan nå bruke webkameraene sine i fullskjerm når de kringkaster. Lyden er dempet når du er i fullskjermmodus, slik at du enkelt kan snakke til publikumet ditt når du bytter mellom spill eller konfigurerer før du begynner.

Delte kontrolleroppdateringer

Vi har gjort det enklere å dele kontrolleren din på PC. Vi har sørget for full støtte for mus og tastatur for spillere som bruker PC, slik at alle som har en mus eller et tastatur, kan styre kontrolleren.

Vi har også inkludert støtte for flerberøring på berøringsaktiverte enheter. Dette gjør at du kan bruke flere kontroller samtidig, for eksempel bevege styrespaken og trykke på A samtidig.

Vi har også lagt til en ledertavle per kanal som viser de største bidragsyterne til strømmerens kanal i løpet av økten med delt kontroller.

Finn spill og apper enkelt

Leter du etter et nytt spill? Uansett om det er noe du vil ha eller noe du eier, trykker du på Y på kontrolleren for å vise en søkeskjerm når du ikke er i et spill.

OS-versjon: 10.0.17134.3036 (rs4_release_xbox_dev_1805.180510-1632)

Utgivelsesdato

17.05.2018

Enda flere alternativer for videoutgang

Hvis du har en TV eller skjerm som støtter en oppdateringsfrekvens på 120 Hz, kan du nå aktivere støtte for 120 Hz i oppløsningene 1080p og 1440p på Xbox One S og Xbox One X.

Høy oppdateringsfrekvens kan ofte gi jevnere spilling og kortere ventetid, i tillegg til mindre synlige skjermhakking i enkelte spill.

Forbedret trimming av spillskjermklipp

Du kan nå begynne å trimme spillklippene og skjermbildene fra nylige skjermklipp i guiden. Du trenger ikke lenger å bytte til Upload Studio for å klippe i klippene dine.

Oppdatert virkemåte for knapp

Vi har gjort noen endringer i knappekommandoene for kontrolleren. Nå kan du for eksempel trykke på visningsknappen når du er på Hjem-skjermen, for å omorganisere spill- og venneblokker. Når du trykker på den samme visningsknappen etter at du har valgt Hjem på hovedfanen i guiden , går du til de siste skjermklippene dine.

Bedre opplevelse for familier

Det er nå mye enklere for foreldre å finne og administrere familieinnstillingene på Xbox One. På den nye skjermen for familieinnstillinger under Innstillinger > Konto viser vi nøyaktig hvilke familieinnstillinger og innstillinger for tilgang til innhold som brukes, hvilke viktige innstillinger som ikke brukes, og eventuelle innstillinger som krever oppmerksomhet.

OS-versjon: 10.0.17133.2020 (rs4_release_xbox_dev_1804.180418-1415)

Utgivelsesdato

24.04.2018

Flere alternativer for videoutgang

Xbox One X og Xbox One S støtter nå en oppløsning på 1440p for spill, spillklipp og skjermbilder. 1440p, som av og til kalles 2560 x 1440 og QHD, er populær blant PC-spillere. Denne oppløsningen har over 1,5 millioner flere piksler enn 1080p og ligger mellom full HD og 4K Ultra HD. (Alternativet for 1440p vises ikke for de som er koblet til en 1080p- eller 4K UHD-skjerm.)

Vi har også lagt til et alternativ kalt AMD FreeSync, som gir en variabel oppdateringsfrekvens på TV-er og skjermer som støtter dette. Dette reduserer visuell forsinkelse, eller inndataforsinkelse. Variabel oppdateringsfrekvens reduserer forsinkelse og minimerer hakking ved å la en skjerm synkronisere oppdateringsfrekvensen med det som kommer fra Xbox-konsollen.

TV-er som kommer senere i år, drar nytte av en ny Xbox-funksjon kalt automatisk modus for kort ventetid (ALLM). Denne funksjonen forteller skjermen at du spiller et spill. Du kan dra nytte av kort inndataforsinkelse når du spiller, og til andre tider dra nytte av alle de andre funksjonene på den nye TV-en, for eksempel når du ser en film.

Et nytt interaktivitetsnivå i Mixer

Mixer-strømmere på Xbox One kan nå dele kontrolleren sin (unntatt Xbox-knappen) med en Mixer-seer som ser på Mixer.com. Seere kan ta kontroll via spillkontrollen på skjermen eller ved å koble en kontroller til PC-en. Strømmere kan stanse kontrollerdeling midlertidig ved å trykke på guideknappen. Seere og strømmere kan samarbeide i et spill – eller ikke. Valget er ditt!

Sendinger settes nå på pause i stedet for å bli stoppet når du bytter spill eller avslutter til dashbordet. Det vises en pauseindikator på sendingsoverlegget, og seerne får se en skjerm som er stanset midlertidig, til du er tilbake i spillet. Du kan nå også starte Mixer-sendinger fra hvor som helst på Xbox One, uansett om du er på Hjem-skjermen, et velkomstbilde for et spill eller i selve spillet.

Dele skjermklipp på Twitter

Du kan nå laste opp skjermklipp og skjermbilder direkte til Twitter i tillegg til å dele spillklipp og skjermbilder med Xbox Live og OneDrive. Dette betyr at de beste øyeblikkene dine i spill kan spilles av riktig i Twitter-feeden og vises i Twitter-medier. Du kan redigere bildeteksten, legge til emneknagger (eller redigere medfølgende emneknagger – spilltittel og #XboxShare), og du kan tweete om bragdene dine direkte fra Xbox-konsollen.

Åpne turneringer

Turneringer er nå åpne for alle, selv om de ikke er klubbmedlemmer. Hvis du vil bli med i eller opprette en turnering, trykker du på Xbox-knappen for å åpne guiden, velger Flerspiller > Turneringer og velger deretter et av turneringsalternativene.

Legg temaene i en timeplan

Nå kan du bytte mellom lyse og mørke temaer basert på tid på dagen, til og med basert på soloppgang og solnedgang der du er. Vi har også innført et nytt høykontrastalternativ for lyst tema, slik at det blir enklere å se skjermelementer.

Forbedringer i Skjermleser

Skjermleser-lydkontroller er nå uavhengige av systemlydvolumet. Vi har også lagt til en inndatalæringsmodus, slik at hver tast du trykker på en tilkoblet inndataenhet, sier navnet på tasten og hvilken funksjon den utfører.

I Microsoft Edge

Microsoft Edge-nettleseren på Xbox One har fått et mer moderne utseende og bedre kontrollernavigering. Forbedring av favoritter og logg gjør at du enkelt kan gå tilbake til favorittnettstedene dine. Vi har også lagt til støtte for å laste ned og laste opp bilder, musikk og videoer fra Microsoft Edge på konsollen. Du kan deretter få tilgang til det nedlastede innholdet med Filutforsker-appen.

Mer engasjerende lyd

Hvis du vil nyte din egen musikk mens du spiller favorittspillene dine, har vi gode nyheter til deg! Nå har du et alternativ for å balansere spillyden mot bakgrunnsmusikken i guiden. Skru ned spillvolumet, skru opp musikkvolumet og nyt opplevelsen. Systemlyder på Hjem-skjermen og i guiden har også blitt fullstendig omarbeidet for å støtte romlig lyd, slik at lydene fra surroundanlegget samsvarer med handlingene du ser på skjermen.

Avansert filtrering for klubbeiere

Klubbadministratorer kan nå filtrere invitasjonsforespørsler basert på ulike kriterier, for eksempel omdømme, poengsum og anbefalinger fra eksisterende klubbmedlemmer.

Smartere klubbfeeder

Bruk filteret Populært nå til å se innhold som er populært blant personer og spill du følger. Filtrering etter Populære innlegg viser deg de mest populære innleggene i et gitt tidsrom. Du kan også deaktivere kommentarer vedrørende feedinnleggene dine på tvers av klubber, spillhuber og fellesskap.

OS-versjon: 10.0.16299.5101 (RS3_RELEASE_XBOX_DEV_1802.180131-1450)

Utgivelsesdato

07.02.2018

Spillhuber i guiden

Nå er spillhubinformasjon direkte tilgjengelig fra guiden. Ta en titt på ting som kommende prestasjoner, Looking for Group-innlegg og venner som spiller spillet ditt uten å måtte forlate det.

Reduser forstyrrelser

Trenger du litt tid for deg selv? Sett påloggingsstatusen til «Ikke forstyrr», som holder tilbake varslinger og lar vennene dine vite at det kanskje er best å vente litt med å kontakte deg.

Planlegg prestasjonsangrepet

Neste prestasjoner i guiden gjør at du kan velge bestemte prestasjoner du vil låse opp. Sorter etter nær, vanlig, sjelden, mest vanlige sjelden og høyeste poengsum.

Flere alternativer for inaktivitet

Tidligere kunne du angi at Xbox-konsollen skulle slå seg av etter én eller seks timer med inaktivitet. Vi tenkte vi skulle prøve med noen flere tall. Nå kan du også velge alternativer for to, tre, fire og fem timer med inaktivitet.

Andre systemoppdateringer

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Operativsystemversjoner og systemoppdateringer for Xbox One i 2018, som du leste om, eller om et annet problem?