Du kan ikke bytte til partychat på Xbox One

Hvis du ikke kan bytte fra snakking i spillet til partychat på Xbox One-konsollen, er det kanskje et problem med Xbox Live-tjenesten eller nettverkstilkoblingen.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går og prøver på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2019-07-23T14:04:05.4870709+00:00

Løsning 2: Kontroller nettverksstatistikken.

Kontroller statistikken for nettverket. Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Nettverk.
  3. Velg Nettverksinnstillinger > Detaljert nettverksstatistikk.
  4. Se gjennom statistikken. Hvis du vil ha hjelp til å vurdere informasjonen, kan du se Nettverksinnstillinger på Xbox One.

Løsning 3: Be alle i partyet om å teste Xbox Live-tilkoblingen sin.

Noen i partyet har kanskje et NAT-problem (Network Address Translation). Du kan finne ut dette ved å be alle om å teste tilkoblingen sin. Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Nettverk.
  3. Velg Nettverksinnstillinger > Test nettverkstilkobling.

Obs!

Løsning 4: Start Xbox One-konsollen på nytt.

1. Trykk på og hold Xbox-knappen midt på Xbox One-kontrolleren for å åpne strømsenteret.
  2. Velg Start konsollen på nytt.
  3. Velg Start på nytt.

Obs! Hvis konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke på og holde Xbox-knappen på konsollen i 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, trykker du på Xbox-knappen på konsollen for å starte på nytt.

Løsning 5: Prøv en kablet tilkobling.

Hvis du bruker en trådløs tilkobling, kan du prøve å bruke en kablet tilkobling i stedet.

Hvis du ikke kan starte partychat når du bruker en kablet tilkobling, kan du se under Networking Hardware Information i Xbox-foraene eller kontakte produsenten av ruteren for å få informasjon om hvordan du konfigurerer de trådløse innstillingene for ruteren.

Vær oppmerksom på at innholdet på støtteforaene for Xbox bare er på engelsk. Du kan oversette innholdet på støtteforaene for Xbox til andre språk ved å lime inn URL-adressen i et oversettelsesverktøy på Internett, for eksempel Bing Oversetting.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Du kan ikke bytte til partychat på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?