Feilsøke lyd på Xbox One-konsollen

Hvis du har gjort en endring i hjemmeunderholdningssystemet ditt, endret visnings- og lydinnstillingene på Xbox One eller bare konfigurert konsollen for første gang og ikke har noe lyd, kan du prøve løsningene nedenfor.

Enkle løsninger

• Kontroller at TV-lyden ikke er dempet, og at den er satt til et fornuftig volum.
  • Kontroller at de eksterne eller innebygde TV-høyttalerne er riktig tilkoblet og slått på.

Kontroller TV- og HDMI-tilkoblingene

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Generelt > Alternativer for TV og skjerm.
  3. Velg Videogjengivelse og overskanning.
  4. Velg HDMI under Skjerm.

Feilsøking når lyden i spill eller apper ikke lenger høres under talechat

Hvis lyden i det aktive spillet eller den aktive appen blir borte eller ikke er hørbar når du bruker Kinect i partychat eller i en Skype-samtale, kan det hende at chatmikseren er satt til å fokusere bare på samtalen. Hvis du vil justere lydnivået når du kommuniserer med noen, justerer du innstillingene for chatmikseren:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Generelt > Volum og lydutgang.
  3. Velg Chatmikser.
  4. Velg ett av de tilgjengelige alternativene.

Feilsøke lydproblemer med en AV-mottaker

Hvis Xbox One-konsollen er koblet til en AV-mottaker som er koblet til TV-en, og du ikke har lyd, utfører du følgende feilsøkingstrinn:

1. Slå på enhetene i denne rekkefølgen. Vent til hver enhet har startet helt opp før du slår på neste enhet:
    1. TV
    2. AV-mottaker
    3. Xbox One-konsollen
  2. Bruk inngangsknappen på TV-ens fjernkontroll (eller knappene på TV-en) til å koble inngangskilden for mottakeren fra konsollen og deretter tilbake til den (for eksempel fra HDMI1 til HDMI2, og deretter tilbake til HDMI1 igjen).
  3. Start AV-mottakeren på nytt.
  4. Sett TV-tilkoblingen til HDMI:
    1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
    2. Velg System > Innstillinger > Generelt > Alternativer for TV og skjerm.
    3. Velg Videogjengivelse og overskanning.
    4. Velg HDMI under Skjerm.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilsøke lyd på Xbox One-konsollen, som du leste om, eller om et annet problem?