Feilsøke lydproblemer i partyer på Xbox One

Partyer gjør at du kan være sammen og chatte med venner via Xbox One. Du kan gjøre dette med én venn eller opptil sju venner. Du finner mer informasjon om å starte et party under Starte et party på Xbox One.

Obs! Hvis du ikke kan bytte til partychat, kan du se Du kan ikke bytte til partychat på Xbox One.

For å kontrollere at du har konfigurert lydsystemet ditt riktig, ser du Slik konfigurerer du lydinnstillinger på Xbox One-konsollen.

Hvis du har problemer med lyden i partyer, kan løsningene nedenfor bidra til å løse vanlige problemer.

Løsninger

Kontrollere statusen for Xbox Live-tjenesten

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går og prøver på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2019-10-18T06:30:05.3076838+00:00

Kan ikke høre den andre personen, eller den andre personen kan ikke høre deg etter at du har blitt med i et party

Obs!  Bluetooth støtter ikke tilleggsutstyr, for eksempel headset, chatpader eller Xbox Stereo Headset-adapteren. Hvis du bruker et Bluetooth-aktivert headsett, kan du prøve en kablet tilkobling eller prøve å koble til med den trådløse Xbox-adapteren for Windows 10.

Hvis du ikke hører personen du prøver å snakke med eller personen ikke kan høre deg etter at du har blitt med i partyet, kan du prøve følgende fremgangsmåte:

1. Kontroller at headsettet er på. Gå til System > Lyd og kontroller at headsettmikrofonen er satt til .
  2. Kontroller at du har blitt med i partychaten, i partyvinduet.
  3. Kontroller at personverninnstillingene dine tillater kommunikasjon med alle:
    1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
    2. Velg System > Innstillinger > Konto > Personvern og nettsikkerhet > Personvernerklæring for Xbox Live > Vis detaljer og tilpass > Kommunikasjon og flerspiller og gjør endringene dine.
  4. Se om personen du prøver å chatte med er dempet. Gjør følgende for å oppheve dempingen:
    1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
    2. Velg Flerspiller > Party.
    3. Velg partyet for å utvide partylisten.
    4. Velg personen du vil slå på igjen lyden for.
    5. Velg Fjern demping.
  5. Sørg for at kontrollerfastvaren din er oppdatert.
  6. Feilsøk tilbehøret:
    1. Headsett: Prøv å bruke et annet headsett (ett med samme tilkoblingstype, eller ørepropper) med kontrolleren, og med en annen enhet, for eksempel en smarttelefon eller en iPod. Hvis du kan høre lyd på begge, kan det hende det opprinnelige headsettet må skiftes ut. For Xbox-headsett kan du se Enhetstjenester. For headsett fra tredjeparter kan du kontakte forhandleren eller produsenten for ytterligere feilsøking, garantier og erstatningsinformasjon.
    2. Trådløs Xbox-kontroller: Prøv det opprinnelige headsettet med en annen enhet, for eksempel en annen trådløs Xbox-kontroller eller smarttelefonen (eller en hvilken som helst enhet med en 3,5 mm kontakt eller trådløs tilkobling). Hvis du kan høre lyd, må kontrolleren skiftes ut.

Hvis du vil kontrollere om kontrolleren er under garanti, kan du gå til Be om erstatning for en Xbox-kontroller.

Du kan også prøve disse tipsene:

• Se om du opplever nettverksventetid eller har andre nettverksproblemer. Dette gjør du ved å kontrollere den detaljerte nettverksstatistikken for nettverket. Se Nettverksinnstillinger på Xbox One.
  • Prøv trinnene i løsningen for flerspilling for Xbox One.
  • Hvis problemet fremdeles ikke er løst etter at du har prøvd denne fremgangsmåten, sender du tilbakemelding til Xbox via konsollen.

Hører ekko når en annen person snakker

Hvis du hører mye ekko og bruker Kinect som taleenhet, bør du kjøre Kinect-kalibreringen. Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Kinect og enheter > Kinect.
  3. Velg Kinect hører meg ikke.
  4. Følg veiledningen på skjermen for å kalibrere Kinect på nytt.

Blir ikke gjenkjent av Kinect når du snakker

Hvis du ikke ser den grønne Kinect-animasjonen når du snakker, kan det hende at du har deaktivert Kinect-chat. Koble til Xbox One Chat Headset, eller prøv dette:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Kinect og enheter > Kinect.
  3. Merk av for Bruk Kinect-mikrofonen til chat.

Obs! Dette er en innstilling for hele systemet, så hvis du aktiverer den her, aktiverer du også Kinect-mikrofonen for spill og Skype.

Det kommer partychatlyd fra TV-en når headsettet er tilkoblet

Hvis du hører partychat gjennom TV-høyttalerne selv etter at du har koblet til et chatteheadset, kan det hende at du må knytte kontrolleren til profilen din på nytt.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og velg deretter Logg på.
  2. Velg profilen din og deretter Bytt profil.

Lyden i spill eller apper høres ikke lenger under talechat

Hvis lyden i det aktive spillet eller den aktive appen blir borte eller ikke er hørbar når du bruker Kinect i partychat eller i en Skype-samtale, kan det hende at chatmikseren er satt til å fokusere bare på samtalen. Hvis du vil justere lydnivået når du kommuniserer med noen, justerer du innstillingene for chatmikseren:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Skjerm og lyd > Volum.
  3. Velg Chatmikser, og velg deretter et av alternativene.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilsøke lydproblemer i partyer på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?