Slå av Xbox One-konsollen eller starte den på nytt

På kontrolleren:

1. Trykk på og hold Xbox-knappen  på kontrolleren.
  2. Velg Slå av konsollen eller Start konsollen på nytt.

På konsollen:

1. Trykk på av/på-knappen på forsiden av konsollen.

I guiden:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg System, og velg deretter Slå av konsollen eller Start konsollen på nytt.

I innstillingene:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Strøm og oppstart > Slå av eller starte på nytt.
  3. Velg Slå Xboxen helt av eller Start på nytt nå.

Bruke stemmen

Du kan bruke Cortana og en headsettmikrofon eller en Kinect til å slå på konsollen med stemmen ved å si «Hei Cortana, Xbox på». Du kan slå den av ved å si «Hei Cortana, Xbox av».

Hvis du bruker Xbox-talekommandoene med Kinect, sier du «Xbox, på» for å slå den på og «Xbox, av» for å slå den av.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker stemmen med Cortana og andre digitale assistenter, for eksempel Amazon Alexa, kan du se Taleassistenter og digitale assistenter.

Feilsøke problemer med å slå av konsollen

Prøv følgende:

• Trykk på og hold av/på-knappen på konsollen i omtrent 10 sekunder. Dette tvinger konsollen til å slå seg av.
  • En siste utvei er å koble konsollen fra stikkontakten. Vær oppmerksom på at dette kan påvirke eventuelle pågående aktiviteter. Hvis du for eksempel kobler konsollen fra stikkontakten mens du holder på å lagre et spill, kan spillagringen gå tapt eller bli skadet.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Slå av Xbox One-konsollen eller starte den på nytt, som du leste om, eller om et annet problem?