Slå av Xbox One-konsollen eller starte den på nytt

På kontrolleren:

1. Trykk på og hold Xbox-knappen  på den trådløse kontrolleren.
  2. Velg Slå av konsollen.

På konsollen:

1. Trykk på av/på-knappen på forsiden av konsollen.

I guiden:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg System, og velg deretter Slå av konsollen eller Start konsollen på nytt.

I Innstillinger:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Strøm og oppstart > Slå av eller starte på nytt.
  3. Velg Slå Xboxen helt av eller Start på nytt nå.

Bruke stemmen

Hvis du har Kinect og det er støtte for kommandoen på ditt språk, kan du slå på konsollen med stemmen. Si «Xbox, slå av» eller «Hey Cortana, turn off» hvis du har Cortana.

Du slår av konsollen ved å si «Xbox, slå av» eller, hvis du har Cortana, «Hey Cortana, turn off».

Feilsøke problemer med å slå av konsollen:

Prøv følgende:

• Trykk på og hold av/på-knappen på konsollen i omtrent 10 sekunder. Dette tvinger konsollen til å slå seg av.
  • En siste utvei er å koble konsollen fra stikkontakten. Vær oppmerksom på at dette kan påvirke eventuelle pågående aktiviteter. Hvis du for eksempel kobler konsollen fra stikkontakten mens du holder på å lagre et spill, kan spillagringen gå tapt eller bli skadet.

Viktig! Du må ikke koble konsollen fra stikkontakten mens systemoppdateringer installeres.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Slå av Xbox One-konsollen eller starte den på nytt, som du leste om, eller om et annet problem?