Bruke talestyring til å slå Xbox One på og av

Noe av det du kan gjøre på Xbox One, er å slå konsollen på og av ved hjelp av talestyring. Du må bare kontrollere at strømmodusen er satt til Øyeblikkelig på. Den er på som standard, men du kan kontrollere den i Innstillinger > Alle innstillinger > Strøm og oppstart.

Bruke på- og av-talestyring med Cortana

Med Cortana kan du bruke en Kinect-sensor eller et headset til tale. Hvis du imidlertid vil slå på Xbox-konsollen, fungerer dette bare med Kinect. Du kan fortsatt slå den av med et headset.

1. Du slår av Xbox-konsollen med stemmen ved å si «Hey Cortana, Xbox off».
  2. Du slår den på igjen ved å si «Hey Cortana, Xbox on».

Hvis du glemmer denne eller vil imponere vennene dine, fungerer disse med Cortana også. Si «Hey Cortana» og én av følgende kommandoer:

• «Turn off my Xbox»
  • «Turn off»
  • «Go to sleep»
  • «Turn on Xbox»
  • «Turn on»
  • «Start Xbox»

Bruke på- og av-talestyring med den opprinnelige «Xbox»-kommandoen

Du må ha en Kinect for å kunne bruke den opprinnelige «Xbox»-kommandoen:

1. Du slår av Xbox-konsollen med stemmen ved å si «Xbox, turn off».
  2. Du slår den på ved å si «Xbox on».

Obs! Talestyring er ikke tilgjengelige i alle områder. Hvis du vil se en liste over Xbox One-funksjoner og områdene der de er tilgjengelige, kan du se Tilgjengelighet for Xbox One-funksjoner.