Oppdatere Xbox One-konsollen

Vi holder stadig på å forbedre Xbox One. Hvis konsollen er konfigurert slik at den får automatiske oppdateringer, oppdaterer vi konsollen når en oppdatering blir tilgjengelig. Hvis ikke får du beskjed om å oppdatere.

Automatiske oppdateringer

Slik angir du at konsollen skal motta oppdateringer automatisk:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger.
  3. Velg System > Oppdateringer og nedlastinger.
  4. Velg Sørg for at konsollen min er oppdatert for konsollen og Sørg for at mine spill og apper er oppdatert for spill og apper.

Manuelle oppdateringer

Hvis du vil hente oppdateringen manuelt:

1. Kontroller at konsollen er koblet til Internett, og trykk deretter på Xbox-knappen  for å åpne guide.
  2. Velg System > Innstillinger.
  3. Velg System > Oppdateringer og nedlastinger.
  4. Følgende vises under Oppdateringer:
    • Konsolloppdatering tilgjengelig. Velg denne knappen for å starte oppdateringen, eller
    • Ingen konsolloppdatering tilgjengelig. Dette betyr at konsollen er oppdatert.

Hvis ingen oppdatering er tilgjengelig, er konsollen oppdatert.

Hvilken versjon har jeg?

Slik viser du systemversjonen for konsollen:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger.
  3. Velg System > Konsollinformasjon.
  4. OS-versjon vises i andre kolonne.

Obs! Hvis du er midt i en systemoppdatering og må finne OS-versjonen på konsollen, trekker du i begge triggerne og trykker på begge skulderknappene på kontrolleren samtidig. Operativsystemversjonen vises som Build og er på den andre linjen.

Hvis du vil vite hvilke nye funksjoner eller oppdateringer som er med i hver versjon, kan du se Operativsystemversjoner og systemoppdateringer for Xbox One.

Xbox Insider Program

Hvis du er med i Xbox Insider Program, kan det hende at konsollen oppdateres oftere mens vi gjør klar en ny oppdatering for offentlig utgivelse. Det kan også hende at vi foretar Preview-oppdateringer i bølger. Xbox Insider-deltakere mottar kanskje ikke oppdateringer på samme tidspunkt.

Hvis du er interessert i å hjelpe oss via Preview-programmet, kan du se Vanlige spørsmål om Xbox Insider Program.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Oppdatere Xbox One-konsollen, som du leste om, eller om et annet problem?