Bruke guiden på Xbox One

Guiden er den raskeste måten å gjøre følgende på:

• Finn ut hva vennene dine holder på med, og hold oversikt over klubbene dine.
  • Start og bli med i partyer.
  • Sen spillingen din med Mixer.
  • Se hva som er nytt i aktivitetsfeeden, og sjekk prestasjonsfremdriften din.
  • Sjekk meldingene og varslene dine.
  • Se gjennom og endre innstillingene.
  • Oppdater profilen.

Åpne guiden ved å trykke på Xbox-knappen  på kontrolleren, eller ved å gå mot venstre på Hjem-skjermen.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Bruke guiden på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?