Bruke guiden i Xbox One

Guiden er den raskeste måten til å:

• finne ut hva vennene dine driver med, og holde oversikt over klubbene dine
  • starte eller bli med i partyer.
  • kringkaste spillet med Mixer
  • se hva som er nytt i aktivitetsfeeden, og sjekke prestasjonsutviklingen din
  • sjekke meldinger og varsler
  • se gjennom og endre innstillinger
  • oppdatere profilen

Åpne guiden ved å trykke på Xbox-knappen  på kontrolleren – eller gå til venstre fra Hjem-skjermen.

Her finner du guidens faner, rask tilgang til de sist brukte funksjonene og hurtigkoblinger til Mine spill og apper, Microsoft Store og personlige varsler.

Bruke guidens faner

Bruk de åtte fanene øverst for å få rask tilgang til de mest brukte funksjonene i konsollen.

Logge på

Når du har logget på, kan du gjøre følgende:

Prestasjoner

Flerspiller

Personer

Her finner du alt som har med venner å gjøre:

Hjem

Gir deg rask tilgang til Hjem-skjermen. Lær hvordan du tilpasser Hjem-skjermen, slik at du kan ha alle favorittgruppene dine på ett sted.

Kommunikasjon

Finn gammel eller start ny kommunikasjon her:

Ta opp og del

Dette er stedet hvor du kan sende eller se sendinger på konsollen med Mixer. Du kan også gjøre følgende:

System

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Bruke guiden i Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?