Få appen Xbox Insider-huben

Denne siden viser hvordan du får appen Xbox Insider-huben og bruker den til å bli med i Xbox Insider Program. Du finner også svar på vanlige spørsmål om Xbox Insider-huben.

Få appen Xbox Insider-huben

På Xbox One

Gå til Store-fanen på dashbordet, eller velg Store i guiden.

1. Velg Søk.
  2. Skriv inn insider i boksen, og velg deretter Xbox Insider-huben.
  3. Velg Hent eller Installer.

I Windows 10

Du kan installere Xbox Insider-huben fra Microsoft Store på Windows 10-PC-en.

1. Trykk på startknappen , skriv inn store, og velg deretter Microsoft Store.
  2. Velg Søk, skriv inn insider i boksen, og velg deretter Xbox Insider-huben.
  3. Velg eller Installer.

Åpne Xbox Insider-huben

På Xbox One

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og velg deretter Mine spill og apper > Vis alle.
  2. Velg Xbox Insider-huben fra Apper.

I Windows 10

1. Trykk på startknappen .
  2. Velg Xbox Insider-huben fra listen over apper, eller skriv inn insider i boksen, og velg deretter Xbox Insider-huben.

Du får enklere tilgang hvis du fester appen på Start-menyen ved å høyreklikke på appikonet og velge Fest til Start.

Obs! Hvis dette er første gang du åpner Xbox Insider-huben, må du godta vilkårene og betingelsene for å bli med i Xbox Insider Program.

Installere Xbox Insider-huben på en annen Xbox One-konsoll

1. Logg på Xbox-konsollen med gamertagen du brukte til å registrere deg i Xbox Insider Program.
  2. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og velg deretter Mine spill og apper > Vis alle.
  3. Velg fanen Klar til å installere fra Apper, og velg deretter Xbox Insider-huben.
  4. Trykk på Installer.

Installere Xbox Insider-huben på Xbox One-konsollen på nytt

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og velg deretter Mine spill og apper > Vis alle.
  2. Velg fanen Klar til å installere fra Apper, og velg deretter Xbox Insider-huben.
  3. Trykk på Installer.

Slutte å være med i Xbox Insider Program

1. Åpne Xbox Insider-huben.
  2. Velg Innstillinger > Administrer enheter.
  3. Velg enhetene du vil fjerne fra Xbox Insider Program.
  4. Avinstaller Xbox Insider-huben.

Hvis du vil vite mer om hvordan du avinstallerer apper og spill, kan du se Avinstallere Xbox One-spill eller -apper for å frigjøre harddiskplass.

Registrere deg for en forhåndsversjon

En forhåndsversjon kan omfatte spill, apper, opplevelser og Xbox One Update Preview. Slik registrerer du deg:

1. Åpne Xbox Insider-huben.
  2. Velg Insider-innhold.
  3. Velg et spill, en app eller noe annet.
  4. Trykk på Bli med.
  5. Velg en gruppe du vil bli med i, og velg deretter Ferdig.
  6. Les vilkårene og betingelsene for å bli med i forhåndsversjonen, og velg deretter Godta.

Delta i en forhåndsversjon

Når du deltar i en forhåndsversjon, er detaljsiden i Xbox Insider-huben den beste kilden til informasjon. Siden inneholder ting som følgende:

• Informasjon: Grunnleggende informasjon om forhåndsversjonen, inkludert kvalifikasjonskrav.
  • Kunngjøringer: Siste nytt om forhåndsversjonen, inkludert produktmerknader, planlagte spilletidspunkt og konkurranser.
  • Oppdrag: Scenarier du kan gå gjennom og gi tilbakemelding om. Fullfør oppdrag for å få XP.
  • Spørreundersøkelser: En rask fremgangsmåte for å sende tilbakemelding til utviklere om en forhåndsversjon uten å gå gjennom bestemte trinn eller scenarier. Fullfør spørreundersøkelser for å få XP.
  • Kjente problemer: Les om problemer som allerede er rapportert i forhåndsversjonen, og finn tips og løsninger.

Prøv også Rask spørreundersøkelse. Dette er korte spørreundersøkelser med flere valg, slik at du kan sende rask tilbakemelding. Du finner raske spørreundersøkelser på hovedsiden i Xbox Insider-huben.

Slutte å delta i en forhåndsversjon

1. Åpne Xbox Insider-huben.
  2. Velg Insider-innhold.
  3. Velg en forhåndsversjon du deltar i.
  4. Velg Administrer.
  5. Velg Avregistrer, og velg deretter Ferdig.

Få Xbox Insider-erfaringspoeng

Når du får Xbox Insider-erfaringspoeng, kan du oppnå høyere nivåer, låse opp nye Xbox Insider-nivåer og fyke oppover ledertavlene. Når du fullfører oppdrag, spørreundersøkelser, raske spørreundersøkelser og andre aktiviteter i Xbox Insider Program, får du XP. Fra tid til annen brukes Xbox Insider XP til å fastsette tilgjengelighet for utvalgt Insider-innhold i forhåndsversjoner.

Vise Xbox Insider XP

Xbox Insider XP er summen av alle XP-poengene du har fått, og påvirker Xbox Insider-nivået og rangeringen på ledertavlene. Xbox Insider XP vises på ledertavlen for venner og ledertavlen Global Xbox Insider.

Heve Xbox Insider-nivået

Xbox Insider-nivået fastsetter rangeringen din i Xbox Insider Program. Få flere XP-poeng for å øke Xbox Insider-nivået og rangeringen. Xbox Insider-nivået vises i Xbox Insider-profilen på målsiden for Xbox Insider-huben.

Vise ledertavlerangering for Xbox Insider

Slik viser du rangeringen på ledertavlen for venner eller ledertavlen Global Xbox Insider:

1. Åpne Xbox Insider-huben.
  2. Velg Xbox Insider-profilen din på hovedsiden.
  3. Velg Venners ledertavle eller Global ledertavle for å vise rangeringen din.

Vanlige spørsmål om Xbox Insider-huben

Vennen min er kvalifisert for en forhåndsversjon, men ikke jeg. Hvorfor ikke?

Ikke alle forhåndsversjoner blir tilgjengelige for alle Xbox Insider-medlemmer. Deltakere kan kvalifiseres for forhåndsversjoner basert visse kriterier, for eksempel interessene deres, hvor lenge de har vært en Xbox Insider, Xbox Insider XP, tidligere deltakelse i Insider-forhåndsversjoner og andre faktorer.

Jeg er ikke kvalifisert for noen forhåndsversjoner. Er dette normalt?

Ikke alle Xbox Insider-medlemmer blir kvalifisert for forhåndsversjoner når de har lastet ned Xbox Insider-huben. Du kan imidlertid øke sjansene for å bli utvalgt for fremtidige forhåndsversjoner ved å fullføre oppdragene, spørreundersøkelsene og de raske spørreundersøkelsene og rapportere problemer du finner, ved å bruke Rapporter et problem på Xbox One og i Windows Tilbakemeldingshub for å gi tilbakemelding om spill og Xbox-opplevelser i Windows 10.

Xbox Insider-erfaringspoengene eller Xbox Insider-nivået er feil. Hva kan jeg gjøre?

1. Trykk på og hold Xbox-knappen .
  2. Velg Rapporter et problem på skjermen Hva vil du gjøre?.
  3. Velg Legg til nytt problem.
  4. På skjermen Velg en kategori velger du Apper > Xbox Insider-huben.
  5. I Skriv et kort sammendrag av problemet og Beskrivelse skriver du inn en tittel for problemet og en bestemt beskrivelse av avviket, med andre ord det som vises, i forhold til det som skal vises.
  6. Velg Ferdig.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Få appen Xbox Insider-huben, som du leste om, eller om et annet problem?