Få appen Xbox Insider Hub

Denne siden viser hvordan du får appen Xbox Insider Hub og bruker den til å bli med i Xbox Insider Program. Du finner også svar på vanlige spørsmål om Xbox Insider Hub.

Få appen Xbox Insider Hub

På Xbox One-konsoller

1. Gå til Store-fanen på dashbordet, eller velg Store i guiden.
  2. Velg Søk.
  3. Søk etter Xbox Insider Hub.
  4. Velg Get/Install på produktsiden.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker Xbox Insider Hub, kan du gå til Alt om Xbox Insider Program.

På PC-en

Du kan installere Xbox Insider Hub fra Microsoft Store på Windows 10-PC-en.

1. Åpne Microsoft Store.
  2. Søk etter Xbox Insider Hub.
  3. Velg Get/Install.

Starte Xbox Insider Hub

På Xbox One-konsoller

1. Gå til Mine spill og apper.
  2. Velg Xbox Insider HubApper-fanen.

Du kan feste Xbox Insider Hub for å starte den fra Stifter i Hjem-fanen på dashbordet.

På PC-en

1. Trykk på Start-menyknappen.
  2. Velg Xbox Insider Hub fra listen over programmer.

Du får enklere tilgang hvis du fester programmet på Start-menyen ved å høyreklikke på appikonet og velge Fest til Start.

Obs! Hvis dette er første gang du starter Xbox Insider Hub, må du godta vilkårene og betingelsene for å delta i Xbox Insider Program.

Installere Xbox Insider Hub på en annen Xbox One-konsoll

1. Logg på med gamertagen som er registrert i Xbox Insider Program.
  2. Gå til Mine spill og apper.
  3. Velg Xbox Insider Hub i fanen Klar til å installere.
  4. Velg Installer.

Installere Xbox Insider Hub på Xbox One-konsollen på nytt

1. Gå til Mine spill og apper.
  2. Velg Xbox Insider Hub i fanen Klar til å installere.
  3. Velg Installer.

Slutte å være med i Xbox Insider Program

1. Start Xbox Insider Hub.
  2. Gå til Innstillinger > Administrer enheter.
  3. Velg konsollene du vil avregistrere fra Xbox Insider Program.
  4. Avinstaller Xbox Insider Hub.

Hvis du vil vite mer om hvordan du avinstallerer apper og spill, kan du gå til Avinstallere Xbox One-spill eller -apper for å frigjøre harddiskplass.

Registrere deg for en forhåndsversjon

En forhåndsversjon kan omfatte spill, apper, opplevelser og Xbox One Update Preview. Slik registrerer du deg:

1. Start Xbox Insider Hub.
  2. Velg Insider-innhold til venstre på skjermen.
  3. Velg en forhåndsversjon.
  4. Velg Bli med.
  5. Velg gruppen du vil bli med i, og velg deretter Ferdig.
  6. På den neste skjermen leser du vilkårene og betingelsene for å bli med i forhåndsversjonen, og deretter velger du Godta.

Delta i en forhåndsversjon

Når du deltar i en forhåndsversjon, er siden Detaljer om forhåndsversjon i Xbox Insider Hub den beste kilden til informasjon. Deltakelse i en forhåndsversjon kan virke selvforklarende, men det er lurt å begynne med å sjekke ut Kunngjøringer for å få siste nytt, og deretter gå til Oppdrag.

Siden Detaljer om forhåndsversjon inneholder følgende faner:

• Informasjon: Grunnleggende informasjon om forhåndsversjonen, inkludert kvalifikasjonskrav.
  • Kunngjøringer: Siste nytt om forhåndsversjonen, inkludert produktmerknader, planlagte spilletidspunkt og konkurranser.
  • Oppdrag: Scenarier du kan gå gjennom og gi tilbakemelding om. Fullfør oppdrag for å få XP.
  • Spørreundersøkelser: En rask fremgangsmåte for å sende tilbakemelding til utviklere om en forhåndsversjon uten å gå gjennom bestemte trinn eller scenarier. Fullfør spørreundersøkelser for å få XP.
  • Kjente problemer: Les om problemer som allerede er rapportert i forhåndsversjonen, og finn tips og løsninger.

I tillegg til fanene kan du bruke Raske spørreundersøkelser. Dette er korte spørreundersøkelser med flere valg som gjør at du kan sende rask tilbakemelding. Du finner raske spørreundersøkelser på hovedsiden i Xbox Insider Hub.

Slutte å delta i en forhåndsversjon

1. Start Xbox Insider Hub.
  2. Velg Insider-innhold til venstre på skjermen.
  3. Velg en forhåndsversjon du deltar i.
  4. Velg Administrer.
  5. Velg Avregistrer, og velg deretter Ferdig.

Få Xbox Insider XP

Når du får Xbox Insider XP, kan du oppnå høyere nivåer, låse opp nye Xbox Insider-nivåer og fyke oppover ledertavlene. Når du fullfører oppdrag, spørreundersøkelser, raske spørreundersøkelser og andre aktiviteter i Xbox Insider Program, får du XP. Fra tid til annen brukes Xbox Insider XP til å fastsette tilgjengelighet for utvalgt Insider-innhold i forhåndsversjoner.

Vise Xbox Insider XP

Xbox Insider XP er summen av alle XP-poengene du har fått, og påvirker Xbox Insider-nivået og rangeringen på ledertavlene. Xbox Insider XP vises på ledertavlen for venner og ledertavlen Global Xbox Insider.

Heve Xbox Insider-nivået

Xbox Insider-nivået fastsetter rangeringen din i Xbox Insider Program. Få flere XP-poeng for å øke Xbox Insider-nivået og rangeringen. Xbox Insider-nivået vises i Xbox Insider-profilen på målsiden for Xbox Insider Hub.

Vise ledertavlerangering for Xbox Insider

Slik viser du rangeringen på ledertavlen for venner eller ledertavlen Global Xbox Insider:

1. Start Xbox Insider Hub.
  2. Velg Xbox Insider-profilen din på hovedsiden.
  3. Gå nedover siden, og velg ledertavlen Venner eller ledertavlen Global for å vise rangeringen din.

Vanlige spørsmål om Xbox Insider Hub

Vennen min er kvalifisert for en forhåndsversjon, men ikke jeg. Hvorfor ikke?

Ikke alle forhåndsversjoner blir tilgjengelige for alle Xbox Insider-medlemmer. Deltakere kan kvalifiseres for forhåndsversjoner basert visse kriterier, for eksempel interessene deres, hvor lenge de har vært en Xbox Insider, Xbox Insider XP, tidligere deltakelse i Insider-forhåndsversjoner og andre faktorer.

Jeg er ikke kvalifisert for noen forhåndsversjoner. Er dette normalt?

Ikke alle Xbox Insider-medlemmer blir kvalifisert for forhåndsversjoner når de har lastet ned Xbox Insider Hub. Du kan imidlertid øke sjansene dine for å bli valgt ut til fremtidige forhåndsversjoner ved å fullføre oppdrag, spørreundersøkelser og raske spørreundersøkelser og rapportere problemer du finner, ved å bruke Rapporter et problem på Xbox One og Windows Tilbakemeldingshub for å gi tilbakemelding om spille- og Xbox-opplevelser i Windows 10.

Xbox Insider XP-poengene eller Xbox Insider-nivået er feil. Hva kan jeg gjøre?

1. Trykk på Xbox-knappen  på kontrolleren.
  2. Velg Rapporter et problem på strømmenyen.
  3. Velg Legg til nytt problem.
  4. Velg Xbox Insider Program på skjermen Velg en kategori.
  5. Velg Xbox Insider-statistikk på skjermen Velg underkategori.
  6. Tittel og beskrivelse skriver du inn en tittel for problemet og en bestemt beskrivelse av avviket, med andre ord det som vises, i forhold til det som skal vises.
  7. Velg Ferdig.