Gi tilbakemelding som en Xbox Insider

Oversikt

Bruk Xbox Insider-huben hver gang det oppstår et problem eller en uventet virkemåte, slik at du kan hjelpe Team Xbox å undersøke og løse problemer på Xbox One og i Windows 10. Dermed forbedres spillopplevelsen for deg og alle andre i fellesskapet.

Denne siden beskriver fremgangsmåten for å rapportere et nytt eller kjent problem og omfatter svar på vanlige spørsmål.

Rapportere et problem på Xbox One

Rapportert problemet like etter at det oppstår et problem eller en uventet virkemåte:

1. Trykk på og hold Xbox-knappen.
  2. Velg Rapporter et problem på skjermen Hva vil du gjøre?. Dermed åpnes appen Xbox Insider-huben.

Legge til informasjon om et kjent problem

Slik legger du til informasjon om det kjente problemet:

1. Velg problemet som oppstår, under Kjente problemer.
  2. Hvis du kan vise oss problemet, merker du av for Inkluder skjermbilde eller Inkluder videoklipp.
  3. Velg +1 Jeg opplever dette problemet.

Rapportere et nytt problem

Hvis du har et problem eller ser en uventet virkemåte som ikke ser ut til å være et kjent problem, rapporterer du det som et nytt problem.

1. Trykk på og hold Xbox-knappen .
  2. Velg Rapporter et problem på skjermen Hva vil du gjøre?. Dermed åpnes appen Xbox Insider-huben.
  3. Velg Legg til nytt problem.
  4. Velg den mest aktuelle kategorien for problemet på skjermen Velg en kategori.
  5. Velg den mest aktuelle underkategorien for problemet på skjermen Velg underkategori. Obs! Hvis du ikke er sikker på hvilken kategori et problem skal være i, gjetter du så godt du kan. Vi tar imot og går gjennom problemet likevel.
  6. Hvis du kan vise oss problemet, merker du av for Inkluder skjermbilde eller Inkluder videoklipp.
  7. Skriv en tittel og beskrivelse for problemet. Den beste måten å gjøre dette på er å svare på disse spørsmålene:
    • Hva er problemet eller den uventede virkemåten?
    • Hva gjorde du for å få problemet til å oppstå?
    • Hvilken ekstra programvare eller maskinvare eller hvilket ekstra tilbehør brukte du da problemet oppstod? Eksempel: medieplater (Blu-ray-plater, DVD-er, spill), TV-modell (videoproblemer), AV-oppsett (lydproblemer), nettverksmaskinvare (tilkoblingsproblemer), headsett, arkadestyrespaker eller eksterne enheter.
    • Fikk du bestemte feilkoder eller -meldinger når problemet eller virkemåten oppstod? Hva var i så fall den bestemte feilkoden eller -meldingen?
      Obs! Det er enklere å skrive teksten med et USB-tastatur, Xbox One Chatpad eller Xbox-appen på den mobile enheten eller på Windows 10-PC-en. Hvis du bruker Cortana, bruker du tale-til-tekst ved å vise tastaturet for hvert tekstfelt og deretter trykke på visningsknappen .
  8. Velg Ferdig.

Rapportere et problem i Windows 10

1. Trykk på startknappen, velg Tilbakemeldingshub fra listen over apper, eller skriv inn tilbakemelding i boksen, og velg deretter Tilbakemeldingshub Hub.
  2. Velg Rapporter et problem i Hjem.
  3. Fyll ut delene Summarize your feedback og Explain in more detail (optional). Den beste måten å gjøre dette på er å svare på disse spørsmålene:
    • Hva er problemet eller den uventede virkemåten?
    • Hva gjorde du for å få problemet til å oppstå?
    • Hvilken ekstra programvare eller maskinvare eller hvilket ekstra tilbehør brukte du da problemet oppstod?
    • Fikk du bestemte feilkoder eller -meldinger når problemet eller virkemåten oppstod? Hva var i så fall den bestemte feilkoden eller -meldingen?
  4. Gi tilbakemeldingen din, og følg deretter instruksjonene. Hvis du kan vise oss problemet, passer du på å ta med eventuelle skjermbilder også.
  5. Når du er ferdig, trykker du på Send inn.

Xbox Insider på Reddit

Du kan også dele problemer og finne støtte ved å kommunisere med andre Xbox Insider-medlemmer og Xbox-ansatte i subreddit for Xbox Insider.

Vanlige spørsmål om Rapporter et problem / Tilbakemelding

Når er det best å bruke funksjonen Rapporter et problem?

Like etter at et problem eller en uventet virkemåte har oppstått. Dette sikrer at diagnosedataene du sender til oss, er relevante for problemet.

Kan jeg se gjennom videoklippet eller skjermbildet jeg sender med problemet?

Ja, du kan forhåndsvise videoklippet eller skjermbildet før du sender inn problemet. Hvis du bestemmer deg for ikke å sende noen medier, fjerner du merket i avmerkingsboksene, og dermed tas de ikke med i rapporten.

Jeg valgte Inkluder videoklipp, men jeg ser ingen video. Hvorfor ikke?

Videoklipp er bare tilgjengelig for rapporterte problemer med spill.

Kan jeg bruke noe annet enn kontrolleren til å skrive inn beskrivelsen og tittelen for problemet?

Ja, du kan bruke følgende:

• Xbox One Chatpad
  • Et USB-tastatur koblet til Xbox One-konsollen
  • Xbox-appen i Windows 10, Android og iOS
  • Tale-til-tekst via Cortana, hvis du bruker Cortana på konsollen

Bruk imidlertid Rapporter et problem til å rapportere problemer eller uventet virkemåte som oppstår på konsollen, siden dette bidrar til at vi kan undersøke problemene mye raskere.

Blir jeg kontaktet vedrørende problemene jeg har rapportert?

Ideelt sett skulle vi gjerne ha fulgt opp med deg individuelt, men på grunn av antallet tilbakemeldinger vi får, er ikke dette alltid mulig. Hvis vi har ytterligere spørsmål om tilbakemeldingen din, tar vi kontakt via Xbox Live-melding eller i subreddit for Xbox Insider.

Problemet jeg har rapportert, er fortsatt ikke løst. Når blir det løst?

Vi prøver å løse alle problemer innen rimelig tid, men det er alltids enkelte problemer som krever grundigere undersøkelser og mer investering. Hvis du rapporterte et problem i en tidligere oppdatering som ikke er løst i den påfølgende oppdateringen, bruker du Rapporter et problem på nytt og gir beskjed om at problemet fortsatt oppstår. Husk å ta med alle de relevante detaljene vi har beskrevet ovenfor.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Gi tilbakemelding som en Xbox Insider, som du leste om, eller om et annet problem?