Vanlige spørsmål om Xbox Insider Program

Emner

Hva er Xbox Insider Program?

Xbox Insider Program gir lidenskapelige Xbox-entusiaster muligheten til å gi oss tilbakemelding om de siste systemoppdateringene for Xbox One, i tillegg til funksjoner og spill som fortsatt er under utvikling på både Xbox One-konsollen og Windows 10-PC-er.

Bli med i Xbox Insider Program og hjelp innhold og funksjoner som er under utvikling for Xbox, å gjøre dem enda bedre. Fortell oss hva du liker, hva du kunne vært foruten, og hva du vil ha mer av, ved å fullføre oppdrag, spørreundersøkelser og raske spørreundersøkelser og rapportere problemer direkte til utviklere.

Som en Xbox Insider, må du bestemme nivået for engasjement og hvilket innhold du skal arbeide med – enten det er på en PC eller Xbox One, eller fokusert rundt systemoppdateringer eller spill. Du blir automatisk kvalifisert til å bli med på flere og flere forhåndsversjoner av Insider-innhold basert på interessene dine, hvor lenge du har vært en Xbox Insider, erfaringspoeng på Xbox Insider, samt aktiviteter du deltar i.

Komme i gang i Xbox Insider Program

Få Xbox Insider Hub

Komme i gang som Xbox Insider-medlem er like enkelt som å laste ned Xbox Insider Hub-appen på Xbox One eller PC.

1. Gå til Store-fanen på dashbordet, eller velg Store i guiden.
  2. Velg Søk.
  3. Søk etter Xbox Insider Hub.
  4. Velg Get/Install på produktsiden.
Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du får og bruker Xbox Insider Hub, kan du se Få appen Xbox Insider Hub.

Hva kreves for å få Insider-forhåndsversjoner

Alle forhåndsversjoner av Insider-innhold har ulike krav for deltakelse. Slik viser du kravene for hver forhåndsversjon:

1. Start Xbox Insider Hub.
  2. Gå til Insider-innhold.
  3. Velg ønsket forhåndsversjon.
  4. Kvalifikasjonskravene vises i Informasjon-fanen på detaljsiden for Insider-innhold.

Obs! Bare forhåndsversjoner du er kvalifisert til å delta i, vises i Insider-innhold. I tillegg finnes det ofte ulike forhåndsvisninger av Insider innhold på Xbox One og i Windows 10, siden enkelte programmer er spesifikke for en bestemt plattform.

Xbox Insider Program-avtalen

Du må godta Xbox Insider Program-avtalen når du starter Xbox Insider Hub for første gang. Se Xbox Insider Program-avtalen.

Vanlige spørsmål om Xbox Insider Program

Kan hvem som helst bli med i Xbox One Update Preview?

Ja. Vær oppmerksom på at de tilgjengelige Update Preview-ringene du kan registrere deg i, baseres på Xbox Insider-erfaringspoengene og hvor lenge du har vært medlem i programmet.

Hvordan kan jeg bli med i Xbox One Update Preview eller flytte konsollen min til en annen Preview-ring?

1. Start Xbox Insider Hub på Xbox One-konsollen.
  2. Velg Insider-innhold på hovedmålsiden.
  3. Velg Xbox One Update Preview under System.
  4. Velg Bli med eller Administrer.
  5. Velg en Preview-ring blant de tilgjengelige valgene.

Hvordan er Xbox One Update Preview-ringene forskjellige, og hvordan endrer jeg ringer?

Det finnes fire Xbox One Update Preview-ringer, som gjør at du kan kontrollerer når og hvor ofte du vil få tidlig tilgang til konsolloppdateringer. Du vil få tilgang til ringer basert på aktiviteten dine som en Xbox Insider. Hvis du er invitert til mer enn én ring, kan du bytte mellom dem fra Xbox Insider Hub.

De gjeldende Xbox One Update Preview-ringene er:

• Alpha – åpen på en "bare invitasjon" basis og mottar oppdateringer så tidlig som mulig i forhåndsvisningsvinduet.
  • Beta – åpen for Xbox Insider-medlemmer der du har vært medlem i 3 eller flere måneder og har et erfaringspoengnivå på Xbox Insider på 4 eller høyere. Denne ringen mottar oppdateringer kort tid etter Alpha.
  • Delta – åpen for alle Xbox Insider-medlemmer som har vært medlem i 1 eller flere måneder, og som har nådd et erfaringspoengnivå på Xbox Insider på 2 eller høyere. Avhengig av bestemte eksterne tilfeller der det kreves ytterligere oppmerksomhet fra Alpha- eller Beta-ringer, kan Delta Insider-medlemmer kan motta systemoppdateringer før Beta, selv om dette ikke er et vanlig scenario. Mens tidlige systemoppdateringer ikke garanteres på tvers av Delta-ringen, vil alle Delta Insider-medlemmer i tillegg motta oppdateringen før GA.
  • Omega – åpen for alle og mottar systemoppdateringer like før lanseringen for GA (allment tilgjengelig).

Må jeg bli med i Xbox One Update Preview for å kunne delta i forhåndsversjoner av spill eller apper som er tilgjengelige via Xbox Insider Program?

Vanligvis ikke. Mens noen forhåndsvisninger av spillet eller appen kan bli tilbudt bare for brukere i en bestemt Xbox One Update Preview-ring på grunn av et spill eller apps avhengighet av en systemoppdateringsversjon som er nyere enn den gjeldende offentlige oppdateringen, blir mange spill og apper gjort tilgjengelige for Xbox Insider-medlemmer uansett registrering i en Xbox One Update Preview-ring.

Vennen min er kvalifisert for en forhåndsversjon, men ikke jeg. Hvorfor ikke?

Ikke alle forhåndsversjoner blir tilgjengelige for alle Xbox Insider-medlemmer. Deltakerne kan være kvalifisert for forhåndsvisninger basert på en rekke faktorer, som kan være forskjellige for hver Xbox Insider-forhåndsvisning. I noen tilfeller kan spill- eller apputvikleren selv bestemme hva som kvalifiserer. Kvalifikasjon kan også fastsettes basert på interessene dine, tidligere aktiviteter i Xbox Insider Program, fartstid som Xbox Insider-medlem, Xbox Insider-erfaringspoengene, spillene du eier, og mer.

En forhåndsversjon er oppført som Ble med i Insider-innhold, men jeg har ikke valgt å bli med, og det er ikke noe alternativ for å forlate. Hvorfor skjer dette?

Vi vil fra tid til annen automatisk registrere brukere som oppfyller bestemte enkle vilkår i et Insider program. Alle Insider-medlemmer som for eksempel starter Xbox Insider Hub og godtar vilkårene og betingelsene, registreres automatisk i Xbox Insider Program. Vanligvis gjøres dette for å vise kvalifiserte brukerne bestemte kunngjøringer, oppdrag, slik at vi kan lære noe om interessene dine og gi deg beskjed om nye muligheter. Du kan få tilgang til nytt Insider-innhold via disse programmene.