Nyheter for Xbox One i november

November er her, og det er også noen flotte, nye tillegg i november-oppdateringen.

Mus- og tastaturstøtte på Xbox One

Utviklere har nå muligheten til å inkludere inndata fra mus og tastatur i Xbox One-spillene sine.

Fortnite og Warframe leder an med november-oppdateringen, mens Bomber Crew, Deep Rock Galactic, Strange Brigade, Vermintide 2, War Thunder og X-Morph Defense legger til støtte for dette senere i november.

Forbedrede Xbox-ferdigheter for Cortana og Alexa

Xbox-ferdigheten for Cortana og Alexa ble lansert forrige måned i USA, og med november-utgivelsen har vi det første settet med oppdateringer.

• Si «Hey Cortana, pair my Xbox» til en hvilken som helst Cortana-enhet og Cortana vil automatisk oppdage og pare med Xbox-konsollen – ingen pålogging er nødvendig.
  • Xbox-ferdigheten for Alexa har lagt til støtte for spillere i Storbritannia, i tillegg til britisk-engelsk talegjenkjenning. Hvis du vil komme i gang med Alexa, si «Alexa, open Xbox».
  • Den nye navigasjonsmodusen lar deg bruke stemmen som kontroller. Trykk på knappene (A, B, X, Y) og naviger rundt på konsollen (opp, ned, venstre, høyre) – si «Start navigation mode» eller «Press [knappenavn]» for å prøve det!

Amazon Music-appen kommer til Xbox One

Amazon Music lanserer en helt ny app for Xbox One i USA. Amazon Music-appen for Xbox lar Amazon Music Unlimited-abonnenter strømme mer enn 50 millioner sanger og tusenvis av spillelister og stasjoner gjennom Xbox One-enheter. Prime-medlemmer kan også bruke appen til å strømme mer enn to millioner sanger og hundrevis av spillelister og stasjoner, uten at det medfører ekstra kostnader for medlemskapet, med Prime Music.

Utvidet søk

Søk på Hjem inkluderer nå resultater fra Xbox-assistent og spill du har under «Klar til å installere» eller eier som en del av medlemskapene dine, inkludert Xbox Game Pass, EA Access og andre.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Nyheter for Xbox One i november, som du leste om, eller om et annet problem?