Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Nyheter for Xbox One i mai

Les videre for å få nyhetene for denne måneden.

Enda flere alternativer for videoutgang

Hvis du har en TV eller skjerm som støtter en oppdateringsfrekvens på 120 Hz, kan du nå aktivere støtte for 120 Hz i oppløsningene 1080p og 1440p på Xbox One S og Xbox One X.

Høy oppdateringsfrekvens kan ofte gi jevnere spilling og kortere ventetid, i tillegg til mindre synlige flenger og hakking i enkelte spill.

Forbedret trimming av spillskjermklipp

Du kan nå begynne å trimme spillklippene og skjermbildene fra nylige skjermklipp i guiden. Du trenger ikke lenger å bytte til Upload Studio for å klippe i klippene dine.

Oppdatert virkemåte for knapp

Vi har gjort noen endringer i knappekommandoene for kontrolleren. Nå kan du for eksempel trykke på visningsknappen [icon] når du er på Hjem-skjermen, for å omorganisere spill- og venneblokker. Når du trykker på den samme visningsknappen [icon] etter at du har valgt Hjem på hovedfanen i guiden [icon], går du til de siste skjermklippene dine.

Bedre opplevelse for familier

Det er nå mye enklere for foreldre å finne og administrere familieinnstillingene på Xbox One. På den nye skjermen for familieinnstillinger under Innstillinger > Konto viser vi nøyaktig hvilke familieinnstillinger og innstillinger for tilgang til innhold som brukes, hvilke viktige innstillinger som ikke brukes, og eventuelle innstillinger som krever oppmerksomhet.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Nyheter for Xbox One i mai, som du leste om, eller om et annet problem?