Nyheter for Xbox One i november

Flere oppdateringer og forbedringer før juletiden.

Lagring av innstillinger

Innstillinger på hjemmekonsollen – inkludert for TV og OneGuide – lagres nå automatisk på nettet når du logger på. Når du konfigurerer en ny Xbox, blir du spurt om du vil bruke dem.

Raskere konfigurasjon

Du kan nå bruke Xbox-appen på iOS eller Android til å fullføre konfigurasjonen på en ny Xbox mens oppdateringen på dag én lastes ned. Se etter alternativet når oppdateringen starter.

Klubber

Nå kan du legge til klubblokker på Hjem-skjermen i tillegg til spill og venner. Du kan legge dem til fra både guiden og selve klubben.

Gi spill i gave

Vil du være julenissen? Gi en gave fra Microsoft Store, inkludert de fleste digitale spill, nedlastbart innhold, Xbox Live Gold og Xbox Game Pass. Se etter knappen Kjøp som gave, og send ting til venner og familie.

Vær så snill?

Nå kan barna be foreldrene om å kjøpe spill og apper til dem med innstillingen for personvern og nettsikkerhet kalt Spør en forelder. Foreldre kan administrere barnas innstillinger for personvern og nettsikkerhet i Innstillinger > Konto > Familie (eller gå til account.microsoft.com/family).

Tiden er ute

Skjermtidsgrenser gjør at et barn kan be om mer tid når tiden er ute, men forelderen måtte fullføre forespørselen på konsollen. Nå kan barna kan be om mer tid via e-post, og du kan godkjenne (eller avslå) den derfra. Du kan angi skjermtid for familien ved å gå til account.microsoft.com/family.

Ute av syne

Vi hørte på dere! Nå kan du skjule spill som ikke har noen opplåste prestasjoner, fra den personlige og offentlige visningen av profilen din.