Nyheter på Xbox One

Se hva som er nytt i oppdateringen i oktober.

Smartere ønskeliste

Fra nå av vil du motta et varsel hver gang det er noe du har på ønskelisten din, som er på salg i Microsoft Store. Gå aldri glipp av et tilbud igjen.

Mixer-integrasjon

Mixer og Xbox One integreres ytterligere med en full Mixer-opplevelse rett på instrumentbordet, med fokus på hastighet og enkelhet. Du trenger ikke lenger å åpne en egen app for å løse strømmingen.

Fleksible opptaksinnstillinger

Du har nå mer kontroll over hva som blir tatt og tatt opp i spill. I Innstillinger > Innstillinger > Ta opp og del velger du mellom Opptak av meg, Opptak av meg eller spill og Ikke ta opp.

Anbefalte spill på Xbox Game Pass

Hvis det er et spill på Xbox Game Pass du mener vennene dine må spille, kan du anbefale det. Når du åpner Xbox Game Pass, velger du et spill og deretter Del. Deretter sender du meldingen med eventuelle andre kommentarer du vil legge til.

Hei Cortana, det har vært trivelig

Med oppdateringen for oktober vil ikke Cortana lenger være tilgjengelig på Xbox, med unntak av den digitale assistenten på den intelligente Harmon Kardon Invoke-høyttaleren.

Talesamhandling er imidlertid fortsatt mulig for de med en Kinect-sensor ved hjelp av Xbox-talekommandoene. Hvis du vil ha en liste over opprinnelige talekommandoer, kan du se Xbox-talekommandoer med Kinect.

Alle enheter med Amazon Alexa kan også konfigureres til å bruke talekommandoer med Xbox. Hvis du vil se hvordan, kan du gå til Konfigurere Alexa for Xbox One.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Nyheter på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?