Nyheter på Xbox One

Den nyeste oppdateringen er her, og det er også noen flotte, nye tillegg.

Spill senere

Siden det er så mange gode spill å velge mellom i Xbox Game Pass-katalogen, kan det bli vanskelig å holde oversikt over alle spillene du kanskje vil spille. Spill senere gjør at du kan lage en liste over spill du vil komme tilbake til når det passer. Administrer samlingen din fra Xbox-konsollen eller Game Pass-mobilappen, og last ned spillene når du er klar.

Vennelisten viser hvor vennene dine spiller

Vi har lagt til ikoner i vennelisten for andre plattformer som venner spiller på for øyeblikket. Disse ikonene vises bare for plattformene du ikke viser vennelisten på for øyeblikket. Hvis du for eksempel er logget på Xbox One, vises ikoner for venner som er logget på PC-en eller en mobil enhet, og venner ser et ikon i vennelisten som viser at du er på Xbox One.

Meldingsforespørsler

Prioriter meldinger fra vennene dine og de du vil kommunisere med, mens du legger meldinger fra de du ikke kjenner, i en fane for meldingsforespørsler.

Som en del av denne oppdateringen blir alle tidligere gruppemeldinger fjernet (en-til-en-meldingene påvirkes ikke). Hvis du vil sikkerhetskopiere tidligere gruppemeldinger, kan du kopiere og lime dem inn i Xbox.com i en begrenset periode.

Bedre sortering i Mine spill og apper

Vi har gjort det enklere å finne innholdet du ser etter. Titlene i Mine spill og apper inneholder ikke lenger artikler, for eksempel «a», «an» eller «the», når du bruker visningen Sorter A-Å eller Grupper etter bokstav. Nå finner du for eksempel «The Witcher» under «W» i stedet for «T».

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Nyheter på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?